Workshops

Kanexia Baarn

Naast het geven van mijn eigen workshops, vooral de uitgebreide workshops Munay-ki, is het is al een jarenlange traditie, vanaf 2006, dat ik hier bij Kanexia in Baarn één een of tweemaal per jaar bezoek heb uit Peru van traditionale Inca-sjamanen. Zij delen hun aloude wijsheid in workshops, begeleiden prachtige ceremonies en zijn beschikbaar voor individuele consulten waarin zij healing-sessies en inwijdingen geven.

In juni 2016 krijg ik tweemaal bezoek van Doña Marquesa.
Het eerste weekend van juni (3, 4, 5 juni t/m 8 juni) én vanaf 20 juni (de viering van de de zomerzonnewende) t/m 28 juni.
Iedereen is van harte welkom bij alle activiteiten. Het maakt niet uit of je eerder al wel of niet hebt kennis gemaakt met het Inca-sjamanisme.
Lees hier het hele programma van Doña Marquesa in juni 2016 in Baarn.

dona Marquesa nw

2015
Ook dit voorjaar kan ik met grote vreugde en dankbaarheid de komst aankondigen van Qero-sjamaan Doña Marquesa (van vrijdag 15 mei t/m zondag 24 mei)

Dona Marquesa_ - kopie

Voor het programma met deze krachtige Inca-medicijnvrouw klik hier

Roberto Flores Solis (van woensdag 22 april t/m woensdag 29 april) noemt zich geen sjamaan maar Chakaruna, een Inca-term die je kunt omschrijven als “menselijke brug van hart tot hart”.

roberto Flores_Kanexia_sjamanisme_Peru_inwijdingen_qeros_Munay-ki_chaka_power of the heart

Don Roberto staat bekend als een warme, down-to-earth teacher en healer, die op een simpele wijze de oude, heilige Andes-tradities weet over te brengen op een manier waarop wij deze in ons vaak hectische westerse leven kunnen integreren. Vrijdagavond 24 april en het weekend van 25 en 26 april is er ceremonie en workshop. De overige dagen is Roberto beschikbaar voor individuele healing-consulten. Roberto geeft ook sessies voor paren. Lees meer over Don Roberto

 

 

 

 

Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt…