Workshop Opgesloten in een piramide door Peter Toonen macro en micro matrix

image_thumbnail_007

Workshop / Verdiepingsdag  

Opgesloten in een piramide

Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen
En hoe daaraan te ontsnappen

Zaterdag 13 april 2019
10.00 tot 17.30 uur

Door Peter Toonen

NB: Op woensdagavond 23 januari 2019 heeft Peter bij Kanexia een lezing gegeven over dit onderwerp. Lees meer over deze lezing >

Opgesloten in een piramide is de titel van het laatste boek van Peter Toonen, dat in de zomer van 2018 is uitgekomen.

Recent heeft ook Ellaster een artikel aan deze dag gewijd, waarvoor we haar zeer erkentelijk zijn:

Peter Toonen: Vrijkomen uit de piramide machtsstructuur

In 13.000 jaar tijd is op onze aarde een maatschappij ontstaan met een kleine groep mensen aan de top en een grote groep mensen daaronder. Een piramide-structuur met een soort controle-systeem van boven naar beneden.
Welke machten en krachten spelen hier, hoe kon dit ontstaan, willen we dit wijzigen en zo ja, hoe kan dat?

Dit is in het kort waar de lezing en de workshop van Peter Toonen over gaan. Beide zijn gebaseerd op zijn nieuwste boek: “Opgesloten in een piramide”. Met als ondertitel: “Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons heeft geketend”. En hoe daaraan te ontsnappen…
Een boek dat getuigt van diep en gedegen onderzoeken en vele bronvermeldingen. Iets wat je ook mag verwachten, als je zulke boute uitspraken doet als Peter Toonen.

Tijdens de lezing en de workshop praat Peter ook heel vrij en open over zijn eigen ervaringen en de moeite die hij ondervonden heeft bij het schrijven en het publiceren van dit boek.

Steeds meer mensen realiseren zich deze jaren dat er in onze wereld krachten actief zijn, die mensen beperken, tegenwerken, in hun kracht en potentieel ondermijnen en ”gevangen” lijken te houden in een soort kunstmatige matrix.
In zijn boek en tijdens de lezing en de workshop werpt Peter een licht op de aard en de essentie van deze matrix, onderzoekt hij de herkomst ervan en brengt hij in beeld wat zoal de fenomenen zijn waarin deze matrix tot uitdrukkingsvorm komt. En hoe we daaraan kunnen ontsnappen.

Want dat is nu belangrijk: Hoe gaan we nu een wezenlijk andere koers varen? Een koers van autonomie, soevereiniteit en werkelijke mogelijkheden om vanuit eigen kracht en in coöperatie met anderen te gaan scheppen.

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Hoewel een indeling in een wereld ‘buiten’ ons en een wereld ‘in’ ons een kunstmatige scheiding is, is de dag om praktische redenen in twee items verdeeld: de macrowereld en de microwereld.
Beide modules worden op deze verdiepingsdag afgesloten met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken.

 

Resten van het tempelcomplex van Göbleki Tepe

 

Macro, van 10.00 tot 13.00 uur:
In de ochtend bespreken we tot in details de herkomst van deze krachten en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald.
Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid.

Micro, van 14.00 tot 17.30 uur: 
In de middag onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijkse leven op het persoonlijke vlak: werk, relaties, gezondheid, enzovoort.
Sleutelwoorden: psychopaten, robotisering, ‘sheeple’ versus ‘het zwarte schaap’, verslaving, samenwerking, bewustzijnsgroei.

15 vragen, een mooi interview met Peter Toonen door Wanttoknow:
“…Het is klaar; zijn tiende boek. Peter Toonen (1958), coach, docent, inspirator, verteller en schrijver, haalt opgelucht adem. Want het was een stevige bevalling, dat nieuwe boek. Nadat hij de vorige negen boeken over vooral – maar niet alleen – de Maya-kalenders had geschreven, heeft hij zich de afgelopen jaren toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren in onze huidige realiteit. En wat voor fenomenen daarvan het resultaat zijn in ieders dagelijks leven. De combinatie van zijn passie voor het fenomeen ‘tijd’ en de genoemde geschiedenis van de mensheid, gecombineerd met zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare voor velen zichtbaar te maken…”
Zie hier de link naar het interview

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de ‘Mayakalenders’, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet die in 2016 is omgezet tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Peters websites: www.peter-toonen.nl en https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ en www.mayatijd.nl

Praktische informatie:
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum en tijdstip: Zaterdag 13 april 2019, van 10.00 uur tot 17.30 uur.
Inloop vanaf 9.30 uur.
Deelnamekosten: 85 euro, inclusief koffie, thee en gratis parkeren
Aanmelden: van te voren via de contactpagina.
Na je aanmelding ontvang je verdere praktische informatie
Route: zie hiertoe de contactpagina