The Power of The Heart, filmvertoning in Hilversum

Kanexia Baarn

Maandag 20 april: The Power of the Heart, exclusieve filmvertoning

The Power of the Heart incl Q&A en signeersessie met producent Baptist de Pape in JT Hilversum. Een film boordevol wetenschappelijke en spirituele wijsheden over de kracht van het hart met o.a. Paulo Coelho, Eckhart Tolle, Isabel Allende en vele anderen. Mis ‘m niet!

The power of the Heart_fb-event_Kanexia_Blizz-events

Van harte ondersteun ik met Kanexia de organisator Liesbeth Bakker van Bliz-events om zoveel mogelijk mensen te bereiken om je hart je gids te laten zijn…
De haast onvoorstelbare kracht van het hart is een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid en overtreft ons denken ver… Zo kan je hart als gids je leiden tot je ware potentie en je geluk en naar het ware doel in je leven

heart, stralend in roze rood

The Power of the Heart wordt eenmalig getoond in de JT bioscoop van Hilversum
In aanwezigheid van Baptiste de Pape, de maker van de film en van het boek
De film duurt van 19.00 tot 21.15 uur
Aansluitend is er, onder het genot van een drankje, gelegenheid om Baptiste te ontmoeten, vragen te stellen en zijn boek te laten signeren….

Van te voren aanmelden via bliz-events

The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson, John Gray en Maya Angelou met elkaar gemeen? Ze onderkennen de noodzaak van het luisteren naar je hart. Auteur Baptist de Pape sprak met hen en nog vele anderen. Hij creëerde een boek én een film (met de regisseur van The Secret) met een verrassende wetenschappelijke en spirituele onderbouwing, die aan het begin staan van een onstuitbare internationale beweging…met het hart als gids

the power of the heart_film

De onvergetelijke lessen van de grootste leraren in de wereld zullen je inspireren om jouw verborgen talenten te vinden, je innerlijke stem te horen en jouw hoogste doel in het leven te vinden. Deze prachtige en indrukwekkende film laat zien hoe je beperkingen kunt overwinnen en hoe je jouw hoogste potentieel kunt vervullen. Een ervaring die je helpt deze schat in je lichaam te ontdekken en herontdekken.

Heart-wings_torus

 

Met de titel The Power of the Heart verscheen in oktober 2014 zowel een boek als een film. Het boek is al in 70 talen uitgegeven, wat voor een eerste boek van een auteur onovertroffen is. In Nederland werden er in twee maanden tijd al meer dan 25.000 boeken verkocht. De Amerikaanse Huffington Post verkoos The Power of the Heart als een van de meest hartverwarmende films van 2014!

Over Baptist de Pape, auteur van The Power of the Heart, producent van de film

The Power of the Heart_baptist-de-pape

Baptist de Pape studeerde voor advocaat, maar werd filmmaker en auteur.
Hij reisde de wereld rond om de grootste leermeesters te interviewen voor boek en film.

Baptist de Pape had rechten gestudeerd en stond op het punt een zeer lucratief contract te tekenen met een advocatenkantoor toen hij besloot dit toch niet te doen. Plotseling zag hij zichzelf niet zijn leven slijten in een grijs pak op de Zuidas. Wat wilde hij werkelijk met zijn leven, wat was zijn doel? Hij zat over zijn toekomst in en zag toen ‘bij toeval’ een gesprek tussen Oprah Winfrey en Eckhart Tolle op YouTube.

the-power-of-the-heart-paulo-coelho

Oprah zei: „Ik denk dat er niets belangrijker is dan je realiseren wat het doel van het leven is.” Tolle antwoordde: „Prima als je jezelf afvraagt wat je van het leven wilt, maar wat wil het leven eigenlijk van jou? Om daarachter te komen moet je momenten van stilte in je leven toelaten, want stilte kan je laten ontsnappen aan de mentale herrie die wij ’denken’ noemen.”
Toen begon Baptist de Pape een zoektocht. Hij wilde antwoorden op levensvragen en bezocht alle iconen die je maar bedenken kunt: Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Isabel Allende, Maya Angelou, Paulo Coelho, Jane Goodall, Marianne Williamson, John Gray en vele anderen. Door het delen van hun ontroerende persoonlijke verhalen, wijsheden en inzichten, hebben deze leraren samen met De Pape een multidimensionaal, verhelderend beeld van het hart neergezet als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die ons denken ver overtreft.

the-power-of-the-heart-marci-shimoff

Met grote spirituele en wetenschappelijke inzichten, presenteert The Power of the Heart fascinerend bewijs dat het hart meer is dan een fysiek orgaan. Het beschikt over een eigen intelligentie, in staat om jouw ideeën over geld, gezondheid, relaties en succes te transformeren. Deze inzichten begeleiden je naar de bijzondere krachten van het hart zoals intuïtie, intentie, dankbaarheid, vergeving en liefde.

the-power-of-the-heart-maya-angelou

Bliz Events heeft de rechten verworven voor de Benelux bioscoopvertoningen van de indrukwekkende en belanghebbende film: The Power of the Heart. Liesbeth Bakker van Bliz Events over The Power of the Heart: „Het team heeft vijf jaar over deze film gedaan en het is alsof er geen betere tijd is voor deze film om uit te komen dan nu, met alle onrust in de wereld. Het belangrijkste dat de wereld nodig heeft, is mensen die wat meer beslissingen vanuit hun hart nemen. Als je naar deze film kijkt, gaat je hart open. En daarmee hoop ik dat heel veel mensen deze schitterende Nederlandse productie gaan zien.”

The Power of the Heart, het boek

bliz-events-the-power-of-the-heart-boek-Kanexia

“Dit boek laat zien dat de stem van ons hart een verbazingwekkende transformatie teweeg kan brengen van onze visie op geld, gezondheid, relaties, succes en geluk en andere aspecten van het leven.” – Baptist de Pape –
Oefeningen helpen je om de speciale krachten van het hart – waaronder intuïtie, intentie, dankbaarheid en vergeving – te activeren.

Met “The Power of the Heart, Laat je Hart je Gids zijn” heeft filmmaker en auteur Baptist de Pape een nooit eerder vertoonde collectie van wijsheid van de leidende spirituele denkers, auteurs en wetenschappers van deze tijd samengebracht. Op een zoektocht die hem rond de wereld leidde, interviewde De Pape 18 iconen waaronder Paulo Coelho, Maya Angelou, Eckhart Tolle, Isabel Allende, Deepak Chopra, Marianne Williamson en Gary Zukav. Deze wijze personen hielpen De Pape een adembenemend portret van het hart te maken dat raakt.
“The Power of the Heart” laat zien hoe we beperkingen kunnen overstijgen in ons dagelijks leven en ons ware potentieel kunnen aanboren. Het laat het hart zien als een bron van wijsheid en liefde die de mind ver overtreft.

Benieuwd naar het boek? Lees in het inkijkexemplaar hieronder alvast een aantal pagina’s:

 

The Power of the Heart, de DVD

the power of the heart_film
Ben je niet in staat de film in de bioscoop te zien of wil je hem naderhand graag nog eens bekijken? Bestel dan de dvd. Dat kan ondermeer via de website van Bliz-events

Testimonials:

Opgeven voor deze filmvertoning: klik hier om je ticket te reserveren

The Power of the Heart wordt eenmalig getoond in de JT bioscoop van Hilversum
Op maandag 20 april 2015
In aanwezigheid van Baptiste de Pape, de maker van de film en van het boek
De film duurt van 19.00 tot 21.15 uur
Aansluitend is er, onder het genot van een drankje, gelegenheid om Baptiste te ontmoeten, vragen te stellen en zijn boek te laten signeren….

Kaartjes kosten 17,50 euro pp en 15,00 euro pp bij een groepsticket vanaf  2 personen

Andere data en locaties voor de Power of the Heart-filmvertoning:
Ondermeer: 14 april: JT Heerhugowaard en  zie voor meer info

En in juni: 2 juni in Den Haag, 3 juni in Sittard en 28 juni in Amsterdam

Voor nog meer info en achtergrond op de site van de uitgever vbk

En natuurlijk: Van harte tot ziens in Hilversum, maandagavond 20 april!
The Power of the Heart…

see hearts everywhere