Shungit lezing workshop over de unieke zwarte steen uit Rusland en haar helende beschermende en andere krachten

image_thumbnail_007

Shungite

De unieke zwarte steen uit Rusland
met helende, beschermende en andere prachtige krachten

Lezing
Zondagmiddag 1 maart 2020
14.00 uur tot 17.00 uur

Door: Larisa Jevsjoekova

  NB: de vorige keren was deze middag heel snel volgeboekt.
Wacht dus niet te lang met je aanmelden, wanneer je er deze keer (weer) bij wil zijn.

Shungit is een unieke steensoort uit Karelië in het noordwesten van Rusland. Het is één van de oudste stenen op aarde. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Het is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof.
De steen wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd.

Shungit is het mineraal van de 21e eeuw, waar de wetenschap zich over verbaast. De chemische samenstelling is zó uniek, dat het altijd en uitsluitend positief werkt, het brengt in harmonie wat in onbalans is.
Shungit zuivert, beschermt, normaliseert, herstelt en geeft energie.

De mogelijkheden zijn eindeloos: het zuiveren van water (bijvoorbeeld met het speciale Shungit filter of losse steen), ondersteuning bij verlichting van uiteenlopende ziekten, van griep tot diabetes, van artritis tot galstenen; het ontgift en verhoogt de immuniteit. Onderzoek van Shungit heeft aangetoond dat direct contact met de steen op het lichaam resulteert in pijnverlichting en verlichting bij ernstige ziekten.

Het beperkt het effect van de elektromagnetische straling waar we in deze tijd allemaal mee te maken hebben via onze computers, mobieltjes etc.
Het is een aarde en lucht energie, met een vleugje vuur – een ongebruikelijke en krachtige combinatie van energieën om gelijktijdig mee te kunnen werken.
Het verwijdert gif en ziekten uit het lichaam (m.a.w. het verwijdert dat wat er voor een goede gezondheid niet in thuis hoort), maar het is nog veel, veel meer dan dat.

Terwijl Shungit in Rusland al jaren wordt toegepast en door wetenschappers onderzocht wordt, is de steen voor de rest van de wereld nog weinig bekend. Nu is de tijd blijkbaar aangebroken om de bijzondere eigenschappen van de Shungit steen op haar waarde te schatten, en de geneeskracht van dit miljarden jaren oude materiaal op grotere schaal toe te gaan passen.

Wil je meer ontdekken over de geschiedenis en de werking van Shungit?
Wat betekent deze mystieke steen voor ons bewustzijn?

In de lezing vertelt Larisa Jevsjoekova enthousiast over wat Shungit is, waar het vandaan komt, over alle eigenschappen van deze unieke zwarte steen en de zeer verschillende toepassingsmogelijkheden, alsook over haar eigen onderzoek en ervaringen met Shungit.

Larisa komt oorspronkelijk uit Rusland waar ze voor het eerst met Shungit in aanraking kwam. De laatste studies en informatie uit Rusland over Shungit worden in deze lezing gecombineerd met haar eigen ervaring.

In 2000 verhuisde Larisa naar Nederland en sinds die tijd woont ze hier. Verschillende werelden kwamen bij elkaar: twee talen, de rijke ruige natuur waar ze opgroeide, gezellige verzorgde stadjes, oude en nieuwe vrienden, haar familie en nieuwe omgeving. Naast haar technische job, geeft zij les als yoga-, en meditatie-docent en werkt zij met kristallen.

NB: Deze middag kun je, in het winkeltje van Kanexia, ook je eigen shungit aanschaffen.

Praktische informatie:
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum en tijdstip: Zondag 1 maart 2020, van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Inloop vanaf 13.30 uur.
Deelnamekosten: 25 euro, inclusief koffie, thee en gratis parkeren
NB: geen geld retour wanneer je annuleert binnen 8 dagen voor de start van het event.
Aanmelden: van te voren via de contactpagina.
Na je aanmelding ontvang je verdere praktische informatie
Route: zie hiertoe de contactpagina