Martijn van Staveren: Terugkomavond Buitenaards Contact is Werkelijkheid

 image_thumbnail_007

              Martijn van Staveren
       Terugkomavond "Buitenaards Contact is Werkelijkheid"
             Maandag 28 september 2015

Martijn van Staveren_1

Deze avond vindt plaats in aansluiting op de eerste 4 lezingen
“Buitenaards Contact is Werkelijkheid”

Update 2 september: Deze avond is volgeboekt! Kom svp niet zonder aanmelding aan de deur. Want vol= echt vol.
Je kunt eventueel nog wel op een wachtlijst worden geplaatst.

Update 30 augustus: De data voor lezingdelen 5 t/m 8 “Buitenaards Contact is Werkelijkheid” door Martijn van Staveren in Baarn zijn nu bekend. De lezingen gaan om de twee weken plaatsvinden, te starten op maandag 11 januari, en vervolgens op de maandagen 25 januari, 8 februari en 22 februari. Binnenkort wordt een nieuwe pagina aangemaakt met meer informatie over de inhoud van deze lezingen.

Als rode draad door de lezingen heen, kunnen we stellen dat het hoofddoel is de mensen te prikkelen de oude vermogens weer aan te wakkeren en het contact met ons innerlijke bewustzijn te herstellen. Centraal daarbij staat de connectie met Planeet Aarde.

Waarom deze avond, wat is het doel?
Zoals Martijn tijdens de lezingen heeft uitgelegd vinden er bij veel deelnemers, zo niet bij allen, indringende processen plaats. Deze komen los of kunnen loskomen, door het ontvangen van de informatie van de lezingen. Voor velen kan het prettig zijn deze te delen en te herkennen bij elkaar.
Hierover nog eens met elkaar en met Martijn van gedachten te wisselen, is het doel van deze ‘Terugkom-avond’.

Martijn zal beginnen een overzicht te geven, van waar hij het afgelopen jaar mee in contact is gekomen; met welke informatie, met welke mensen en situaties.
Vervolgens geeft Martijn een samenvatting van de essentie van de vier lezingen, een samenvatting van waar het nu werkelijk om gaat.
Het is gebleken dat deze samenvatting een verdieping teweeg brengt en een leerzame reflectie.
Aansluitend is er ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en het stellen van vragen.
Dus deze Terugkomavond geeft een samenvatting, een verdieping en ruimte voor het delen van informatie met elkaar.

Voor wie?
Deze avond is exclusief voor de mensen die de lezingenserie hebben bijgewoond, in Baarn of elders in het land.

Vlinder bij Martijn_terugkomavond

Kijk hier nog even terug naar de inhoud van de 4 lezingen in juni, met de titels:

1) Inleiding en synchroniciteit
2) Contact met buitenaardse wezens en het huidige Aardse model
3) Planeet Aarde in quarantaine geplaatst door buitenaardse infiltraties
4) Buitenaardse leugens ontmaskerd, bevrijding uit de slavernij

Lees hier meer over deel 1: Inleiding en synchroniciteit

Lees hier meer over deel 2: Contact met buitenaardse wezens en het huidige Aardse model

Lees hier meer over deel 3: Planeet Aarde in quarantaine geplaatst door buitenaardse infiltraties

Lees hier meer over deel 4: Buitenaardse leugens ontmaskerd, bevrijding uit de slavernij

Bekijk hier meer interviews met Martijn van Staveren

 

Een prachtig interview met Martijn van Staveren van 11 juni 2015, met de essentie van zijn boodschap, helder, compact en groots tegelijkertijd. En geeft tevens een mooi beeld van de persoon Martijn.

Interview met Het Kosmisch Luikje

 

Over Martijn van Staveren: (van zijn eigen website) 

 

“Het ufo fenomeen is werkelijkheid. Buitenaardse aanwezigheid is werkelijkheid.”

De grote liefde voor Moeder Aarde en haar bewoners heeft Martijn aangezet om mede-inspirator te zijn om collectief een krachtige en liefdevolle impuls te geven, zodat er gezamenlijk een nieuw tijdperk kan worden ingeluid. Een tijdperk waarin we kunnen terugkeren naar de basis van ons Aardse bestaan met daarin centraal onze connecties met het Universum.

Martijn van Staveren onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige Aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerde remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Deze programma’s manipuleren de mensheid op een ernstige wijze en houden ons bewust af van evolutie. Evolutie overigens, welke de mensheid volgens Martijn in een ander stadium reeds heeft volbracht(!)

Martijn raakte als kind betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt Martijn bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zorgzame buitenaardse groeperingen, welke hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende en anders uitziende wezens dan mensen en ook menselijke wezens ongeveer zoals wij zelf. Deze beschavingen gaven veel informatie hoe wij op eigenzinnige wijze een kentering kunnen veroorzaken in de huidige systemen.

Volgens Martijn zijn er diverse buitenaardse en dimensionale agenda’s actief, welke door zogenaamde “rookgordijnen” worden verborgen. Tijdens de vele ontmoetingen met diverse rassen, kwam Martijn in contact met zijn werkelijke eigen vermogen. Een vermogen welke hij in zijn dagelijkse leven verder door (beter gezegd) “terug” ontwikkelde. Dit vermogen bezit ieder mens, het is de capaciteit om door de materie heen te kunnen kijken”. Martijn nam waar dat er zich achter het UFO fenomeen hele andere schokkende en onthullende activiteiten schuil gaan. Een gebeurtenis waardoor het gehele buitenaardse fenomeen letterlijk op zijn kop zou komen te staan. Martijn spreekt daarom over verschillende scenario’s in de buitenaardse realiteiten.

Martijn vertelt vanuit zijn eigen ervaringen dit onthullende verhaal. Een verhaal waarin hij letterlijk belet werd deze naar buiten in de openbaarheid te brengen. Volgens Martijn zijn de bezetters van onze mind operationeel in alle lagen van tijdlijnen en voorzien en beïnvloeden zij telkens alle stappen van de mens op Aarde. Echter, de mens beschikt over een (vergeten) vermogen dat deze loep kan doorbreken. Het is juist dít vermogen dat de zelfzuchtige buitenaardsen bij ons inactief willen houden.

Hij verwelkomt je hartelijk op de thema avonden en hoopt je hiermee te inspireren en te motiveren om openlijk over dit thema te durven spreken of te luisteren.

De informatie is indringend en daardoor is het onmogelijk deze in 1 avond neer te zetten. Om dieper op de materie in te kunnen gaan, zijn er verschillende delen uitgewerkt waarin Martijn verscheidene informaties en ervaringen uiteenzet.
Door publiekelijk te spreken over deze indringende en buitengewone belangrijke informaties, zet Martijn zich samen met u in om een realiteitsbesef wijziging te laten plaats vinden.

Martijn: “Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!”

 

Praktische informatie:
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum: Maandag 28 september
Tijdstip: 19.30 uur met een inloop vanaf 19.00 uur en  we eindigen rond 22.00 uur
Deelnamekosten: 15 euro, incl koffie/thee
Aantal deelnemers: max 45
Route: zie hiertoe de contactpagina

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via de contactpagina of direct per email: info@kanexia.nl. Graag met vermelding van je voornaam, achternaam, telefoonnummer, email-adres en het aantal personen. Na aanmelding ontvang je de betalingsgegevens.
Je plaats is definitief gereserveerd, zodra wij je betaling hebben ontvangen.

Wacht niet te lang met aanmelden en betalen want alle lezingen van Martijn van Staveren lijken volgeboekt te raken.

Van harte welkom!

Deel 5 t/m 8 van de lezingenserie: 
Martijn gaat najaar 2015 ook starten met het geven van deel 5 t/m 8 van zijn lezingen-serie. Bij Kanexia in Baarn zullen deze lezingen waarschijnlijk vanaf januari 2016 gaan plaatsvinden.