Martijn van Staveren Lezingserie Buitenaards Contact is Werkelijkheid deel 8

 Kanexia Baarn

Lezingenserie “Buitenaards Contact is werkelijkheid”
Deel 8: De kracht van Creatie en Autorisatie

NB: ivm ziekte van Martijn op maandag 8 februari, worden de lezingen opgeschoven.
Deel 8 vindt NIET plaats op 22 februari, maar op maandag 14 maart. 

Door Martijn van Staveren

Deze lezing is onderdeel van de lezingenserie Buitenaards Contact is Werkelijkheid. Lees hier meer over alle lezingen.

In de afgelopen tientallen jaren heeft Martijn contact onderhouden met diverse superbeschavingen, waaronder de menselijke Siriaanse, Arcturiaanse, Aquaal en Aneis Inaïs-beschavingen. Deze contacten verliepen en verlopen zowel op fysieke wijze in de huidige realiteit als via parallelle Aardse realiteiten. Martijn spreekt in dit kader over lokale en non-lokale realiteiten, realiteiten welke gelijktijdig door onze fysieke hersenen worden bestuurd. Deze realiteiten geven voor andere rassen dikwijls meer toegang tot ons bewustzijnsveld, doordat de werkelijkheid daar van andere wetten is voorzien.

Ook vinden sommige ontmoetingen plaats via niet fysieke realiteiten, welke Martijn een meta-fysieke realiteit noemt. Martijn neemt je mee op reis, een kijkje achter de schermen bij andere zeer geavanceerde beschavingen. Onder andere deze rassen hebben een directe band met de Aardse Mens en zijn ook nauw betrokken bij de totstandkoming van het Aardse ras.

Voor lange tijden hebben de Arcturiaanse en Siriaanse ultrageavanceerde superbeschavingen een convenant opgesteld, waarin de Mens wordt begeleid en ondersteund en ook beschermd tegen andersdenkende rassen, zoals bepaalde reptiliaanse allianties en machtige groepen van de Annunaki-dynastie. In deze lezing komen onderwerpen aan de orde, als: ‘De kracht van samenwerking’, ‘De kracht van Creatie en Autorisatie’ en ‘De wederopbouw van ons Oorspronkelijk levende Aardse hologram’.

Door ons af te stemmen op de aanwezigheid van deze zeer liefdevolle beschavingen, vindt er een fundamentele uitbreiding plaats in ons gevoelsbewustzijn, waardoor wij aan het Aardse wereldwijde transitiemodel een prachtige bijdrage kunnen leveren.

Praktische informatie en aanmelden, zie 2e Lezingenserie deel 5 t/m 8