Martijn van Staveren Lezingenserie Buitenaards Contact is Werkelijkheid

Kanexia Baarn

 

              Martijn van Staveren
       Lezingenserie "Buitenaards Contact is Werkelijkheid"
           4 maandagavonden in Juni 2015 

Martijn van Staveren_1

Update 30 augustus: De data voor lezingdelen 5 t/m 8 “Buitenaards Contact is Werkelijkheid” door Martijn van Staveren in Baarn zijn nu bekend. De lezingen gaan om de twee weken plaatsvinden, te starten op maandag 11 januari 2106 en vervolgens op de maandagen 25 januari, 8 februari en 22 februari 2016. Binnenkort wordt een nieuwe pagina aangemaakt met meer informatie over de inhoud van deze lezingen. Zie: 2e Lezingenserie Buitenaards Contact is Werkelijkheid, deel 5 t/m 8.

Update 20 augustus: Prachtig nieuws: Martijn gaat ook deel 5 t/m 8 van zijn lezingenserie bij Kanexia in Baarn geven. De data voor deze avonden zijn nog niet bekend. Zeer waarschijnlijk gaan we in januari 2016 starten!

Update 26 juni: Er is een Terugkomavond / Contactavond op maandagavond 28 september. Voor alle informatie hierover en aanmelden, kijk hier

Update 21 juli: Een prachtig interview met Martijn van Staveren van 11 juni 2015, met de essentie van zijn boodschap, helder, compact en groots tegelijkertijd. En geeft tevens een mooi beeld van de persoon Martijn.

Interview met Het Kosmisch Luikje

 

Zoals Martijn tijdens de lezingen zal uitleggen vinden er bij veel deelnemers, zo niet bij allen, indringende processen plaats. Deze komen los of kunnen loskomen, door het ontvangen van de informatie van de lezingen. Voor velen kan het prettig zijn deze te delen en te herkennen bij elkaar.
Hierover nog eens met elkaar en met Martijn van gedachten te wisselen, is het doel van deze ‘Terugkom-avond’.
Tevens geeft Martijn een samenvatting van de essentie waar het nu werkelijk om gaat. Het is gebleken dat deze samenvatting een verdieping teweeg brengt en een leerzame reflectie.

Deze Terugkom-avond is op maandagavond 28 september.

Update 1 juni: alle lezingen zijn volgeboekt…

Update 9 juni: op veler verzoek en op basis van onze ervaring tijdens de eerste lezing hebben we het deelnemeraantal kunnen verhogen. Opnieuw zijn alle lezingen echter al volgeboekt. Je kunt wel op een wachtlijst komen, voor het geval iemand afzegt. Meld je daarvoor graag aan via de contactpagina

 

Martijn van Staveren komt zijn lezingenserie van 4 avonden “Buitenaards Contact is Werkelijkheid” geven bij Kanexia op de eerste 4 maandagen in juni.

Als rode draad door de lezingen heen, kunnen we stellen dat het hoofddoel is de Mensen te prikkelen de oude vermogens weer aan te wakkeren en het contact met ons innerlijke bewustzijn te herstellen. Centraal daarbij staat de connectie met Planeet Aarde.

De data zijn: 1 juni, 8 juni, 15 juni en 22 juni

De titels van de lezingen zijn:
1) Inleiding en synchroniciteit
2) Contact met buitenaardse wezens en het huidige Aardse model
3) Planeet Aarde in quarantaine geplaatst door buitenaardse infiltraties
4) Buitenaardse leugens ontmaskerd, bevrijding uit de slavernij

 

Lees hier meer over deel 1: Inleiding en synchroniciteit

Lees hier meer over deel 2: Contact met buitenaardse wezens en het huidige Aardse model

Lees hier meer over deel 3: Planeet Aarde in quarantaine geplaatst door buitenaardse infiltraties

Lees hier meer over deel 4: Buitenaardse leugens ontmaskerd, bevrijding uit de slavernij

Bekijk hier meer interviews met Martijn van Staveren

 

Voor meer info zie alvast de website van Martijn van Staveren: Buitenaards Contact

 

Over Martijn van Staveren: (van zijn eigen website) 

“Het ufo fenomeen is werkelijkheid. Buitenaardse aanwezigheid is werkelijkheid.”

De grote liefde voor Moeder Aarde en haar bewoners heeft Martijn aangezet om mede-inspirator te zijn om collectief een krachtige en liefdevolle impuls te geven, zodat er gezamenlijk een nieuw tijdperk kan worden ingeluid. Een tijdperk waarin we kunnen terugkeren naar de basis van ons Aardse bestaan met daarin centraal onze connecties met het Universum.

Martijn van Staveren onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van Buitenaardse Contacten en Ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige Aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerde remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Deze programma’s manipuleren de mensheid op een ernstige wijze en houden ons bewust af van evolutie. Evolutie overigens, welke de mensheid volgens Martijn in een ander stadium reeds heeft volbracht(!)

Martijn raakte als kind betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt Martijn bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zorgzame buitenaardse groeperingen, welke hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende en anders uitziende wezens dan mensen en ook menselijke wezens ongeveer zoals wij zelf. Deze beschavingen gaven veel informatie hoe wij op eigenzinnige wijze een kentering kunnen veroorzaken in de huidige systemen.

Volgens Martijn zijn er diverse buitenaardse en dimensionale agenda’s actief, welke door zogenaamde “rookgordijnen” worden verborgen. Tijdens de vele ontmoetingen met diverse rassen, kwam Martijn in contact met zijn werkelijke eigen vermogen. Een vermogen welke hij in zijn dagelijkse leven verder door (beter gezegd) “terug” ontwikkelde. Dit vermogen bezit ieder mens, het is de capaciteit om door de materie heen te kunnen kijken”. Martijn nam waar dat er zich achter het UFO fenomeen hele andere schokkende en onthullende activiteiten schuil gaan. Een gebeurtenis waardoor het gehele buitenaardse fenomeen letterlijk op zijn kop zou komen te staan. Martijn spreekt daarom over verschillende scenario’s in de buitenaardse realiteiten.

Martijn vertelt vanuit zijn eigen ervaringen dit onthullende verhaal. Een verhaal waarin hij letterlijk belet werd deze naar buiten in de openbaarheid te brengen. Volgens Martijn zijn de bezetters van onze mind operationeel in alle lagen van tijdlijnen en voorzien en beïnvloeden zij telkens alle stappen van de mens op Aarde. Echter, de mens beschikt over een (vergeten) vermogen dat deze loep kan doorbreken. Het is juist dít vermogen dat de zelfzuchtige buitenaardsen bij ons inactief willen houden.

Hij verwelkomt je hartelijk op de thema avonden en hoopt je hiermee te inspireren en te motiveren om openlijk over dit thema te durven spreken of te luisteren.

De informatie is indringend en daardoor is het onmogelijk deze in 1 avond neer te zetten. Om dieper op de materie in te kunnen gaan, zijn er verschillende delen uitgewerkt waarin Martijn verscheidene informaties en ervaringen uiteenzet.
Door publiekelijk te spreken over deze indringende en buitengewone belangrijke informaties, zet Martijn zich samen met u in om een realiteitsbesef wijziging te laten plaats vinden.

Martijn: “Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!”

 

Praktische informatie:
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Data: 1 juni, 8 juni, 15 juni en 22 juni
Tijdstip: de lezingen starten om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.00 uur en we eindigen rond 22.00 uur
Deelnamekosten: 20 euro pp per lezing, incl koffie/thee.
Bij boeking vooruit van de hele serie van de 4 lezingen betaal je 70 euro.
Aantal deelnemers: max 25
Route: zie hiertoe de contactpagina

 

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via de contactpagina of direct per email: info@kanexia.nl. Graag met vermelding van je voornaam, achternaam, telefoonnummer, email-adres, datum van de lezing en aantal personen. Na aanmelding ontvang je de betalingsgegevens. Je plaats is definitief gereserveerd, zodra wij je betaling hebben ontvangen en jij daarvan een bevestiging hebt ontvangen. Betaal niet zonder dat je je van te voren hebt aangemeld.

Wacht niet te lang met aanmelden en betalen want alle lezingen lijken volgeboekt te raken.

Van harte welkom!

NB: Martijn gaat dit najaar ook starten met het geven van deel 5 t/m 8 van zijn lezingen-serie.