Lezing Opgesloten in een piramide door Peter Toonen

image_thumbnail_007

Lezing  

Opgesloten in een piramide

Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen
En hoe daaraan te ontsnappen

Woensdagavond 23 januari 2019
19.30 uur  

Door Peter Toonen

NB: Op zaterdag 13 april geeft Peter bij Kanexia een workshop / verdiepingsdag nav deze lezing en het boek. Lees meer over deze workshop >

Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een machtsstructuur die ieder mens tot slaaf lijkt te maken.
In deze lezing n.a.v. zijn nieuwe boek met de bovenstaande titel, laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar (dus na de IJstijd) niet onze menselijke overlevingsdrang, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden.

Rond 2012 werden uiteindelijk steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyperdimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-Matrix.
Hoe ziet deze Matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat was en is hiervan de bedoeling?

We kunnen nu gaan naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up: collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien? Of zijn we verslaafd aan oude patronen, zoals die waarin anderen ‘boven ons’ alles voor ons regelen?

Peter wil vooral ook praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie. Naast zijn grote feitenkennis put hij daarbij ook uit zijn ervaringen als coach en docent en uit zijn eigen dagelijkse leven dat verder reikt dan de dagelijkse ‘realiteit’.

We zijn naast schepsels ook scheppers op en van deze planeet. Wat gaan we scheppen?

 

 

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de ‘Mayakalenders’, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet die in 2016 is omgezet tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal.
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. Peter’s websites: www.peter-toonen.nl en https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/ en www.mayatijd.nl

15 vragen, een mooi interview met Peter Toonen door Wanttoknow:
“…Het is klaar; zijn tiende boek. Peter Toonen (1958), coach, docent, inspirator, verteller en schrijver, haalt opgelucht adem. Want het was een stevige bevalling, dat nieuwe boek. Nadat hij de vorige negen boeken over vooral – maar niet alleen – de Maya-kalenders had geschreven, heeft hij zich de afgelopen jaren toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren in onze huidige realiteit. En wat voor fenomenen daarvan het resultaat zijn in ieders dagelijks leven. De combinatie van zijn passie voor het fenomeen ‘tijd’ en de genoemde geschiedenis van de mensheid, gecombineerd met zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare voor velen zichtbaar te maken…”
Zie hier de link naar het interview


Praktische informatie:

NB: Op zaterdag 9 februari geeft Peter bij Kanexia een workshop / verdiepingsdag nav deze lezing en boek. Lees hier meer over >
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum en tijdstip: Woensdag 23 januari 2019 van 19.30 tot ca 22.00 uur
Inloop vanaf 19.00 uur.
Deelnamekosten: 15 euro bij aanmelding en betaling van te voren; 17,50 euro ter plekke. Dit is inclusief koffie en thee en gratis parkeren.
Aanmelden: via de contactpagina.
Na je aanmelding ontvang je verdere praktische informatie
Route: zie hiertoe de contactpagina