Ivo Valkenburg The Love Economy over Liefde Economie en Spiritualiteit

Kanexia Baarn

The Love Economy

door Ivo Valkenburg

rondom de thema’s Liefde, Economie en Spiritualiteit

Vrijdag 22 april 2016
NB: Wordt verplaatst naar een andere datum

 

ivo valkenburg_Louter Leven_The Love Economy_Kanexia_april 2016

Een interactieve lezing/bijeenkomst gefaciliteerd door Ivo Valkenburg rondom de thema’s Liefde, Economie en Spiritualiteit, waarbij het de belangrijkste doelstelling is om elkaar te bekrachtigen.

Waar gaat het over?
Steeds meer mensen durven te vertrouwen op de kracht van liefde.
Artsen, journalisten, architecten, leraren, studenten, managers, ondernemers en wetenschappers. Mannen, vrouwen en kinderen. Uit alle landen van de wereld. Vanuit elke religie, levensbeschouwing, politieke overtuiging of status. Ze hebben allemaal besloten weer volop mens te zijn. Om weer terug te zijn in de oorspronkelijke staat van zijn. Bevrijd van alle illusie en onvrijheid. Hersteld met zichzelf en alles wat is. Vanuit het bronvermogen van elk wezen. Om echt thuis te komen bij zichzelf, de medemens, de natuur en de samenleving.
Om de zin van het leven te leven door het uitschenken van het authentieke zelf.

Waar mensen vernieuwen, ontstaat ook vernieuwing en vitaliteit in bedrijven en organisaties. Klassieke organisatie- en verdienmodellen, gebaseerd op angst, controle en beheersing, worden stapje voor stapje ingeruild voor nieuwe structuren op basis van betekenis, vrijheid en autonomie. Op de website www.lovemadevisible.eu heeft Ivo Valkenburg reeds honderden praktische voorbeelden hiervan vermeld.


Elkaar bekrachtigen
Alhoewel het thema van deze avond rondom liefde, economie en spiritualiteit vaststaat, is de inhoud volledig vrij en afhankelijk van de inbreng door alle aanwezigen.
De vragen, inzichten en ervaringen van alle mensen die hiervoor open staan, zullen de ingrediënten van de bijeenkomst zijn. Ivo zal op basis van deze inbreng een interactieve lezing/bijeenkomst faciliteren waarbij het de belangrijkste doelstelling is om elkaar te bekrachtigen om op alle terreinen van werk en economie, thuis, onderweg of op de werkvloer, het menselijk aspect tot leven te brengen. Om het oorspronkelijk vermogen van de mens ruim baan te geven.

 Louter Leven_cover_Ivo Valkenburg_The Love economy_Kanexia_april 2016

 

Meer over Ivo Valkenburg:
Ivo Valkenburg (Apeldoorn, 1966) staat voor het mogelijk maken van een economie van welzijn en geluk. Hij gaat voor wezenlijke vernieuwing van klassieke denkmodellen en de praktische toepassing daarvan. Daarbij kijkt hij verder dan alleen de materiële kant van het leven. Als hoogste ideaal beschouwt hij dat de mens opnieuw overeenkomt met het oorspronkelijke bronvermogen dat hij in zichzelf meedraagt. De liefde (hart en ziel) en de wijsheid (verstand en geest) ziet hij als de belangrijkste ingrediënten om stapje voor stapje dit ideaal te realiseren.

Ivo is al dertig jaar actief in het bedrijfsleven. Zijn focus ligt op (1) het zichtbaar maken van hoe mooi onze samenleving kan zijn, (2) het begeleiden van bedrijven en instellingen om vanuit nieuw bewustzijn te werken, (3) het helpen van mensen om de kracht van het hart te ervaren en te integreren in het dagelijkse leven, (4) het schrijven van boeken en artikelen, en (5) het op internationaal vlak geven van lezingen over liefde.

spirit in finance_Ivo Valkenburg_The Love Economy_Louter Leven_Kanexia_april 2016


Baptist de Pape, auteur en filmmaker The Power of the Heart:

“Prachtige voorbeelden van mensen die vanuit hun essentie kleur geven aan de wereld en de economie. In balans met hun omgeving en met zorg voor hun medemens bouwen zij succesvolle organisaties en ondernemingen. Een economie gebouwd op liefde.”

Lees vooral meer over Ivo en zijn werk op zijn eigen website:
www.ivovalkenburg.nl


Praktische informatie:

Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum: Tzt komt een nieuwe datum
Tijdstip: de lezing start om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur
Deelnamekosten: 20 euro, incl. koffie en thee (en gratis parkeren)
Aanmelden: via de contactpagina.
Route: zie hiertoe de contactpagina