Inca-sjamanisme Qeros uit Peru Workshop Hoocha-reiniging Van zwaar naar licht

Kanexia Baarn

Met Doña Marquesa en Don Maximo
Inca-medicijnmensen uit Peru
van de Qero-gemeenschap

Workshop
Hoocha-Reiniging
Van zwaar naar licht

Zaterdag 21 september 2019

Hoe zorg je dat je jezelf (en anderen) bevrijdt van hoocha, van zware energie. Van datgene wat je in potentie ongelukkig en ziek kan maken en/of waarom je je missie / passie niet kunt leven…

Tijdens de Internationale Dag van de Vrede

 

De Qeros gaan ervan uit dat alles energie is. En dat je Hoocha, zware energie,  hebt en Sami, lichte energie.

Door allerlei redenen en omstandigheden trekken we dagelijks Hoocha aan. Belangrijk dus om ons daar van te bewust te zijn en ons dagelijks daarvan ook weer te ontdoen. Vergelijkbaar met dagelijks douchen.

Elke healing-sessie van de Qeros, dus ook van Dona Marquesa en Don Maximo begint met een hoocha-reiniging.
In deze workshop leer je om dat toe te passen, voor jezelf en voor anderen.

In onze westerse maatschappij zijn wij vergeten hoe belangrijk de verbinding met Moeder Aarde is. We leven op asfalt en beton en lopen op isolerende zolen. Inmiddels heeft “de wetenschap” iets herontdekt wat de natuurvolken nooit zijn vergeten: als wij op blote boeten lopen, dan laadt Moeder Aarde ons op met gunstige energie. De Q’eros noemen dit Sami. Dit gebeurt automatisch. Net zoals het ook automatisch gunstig voor je is om lekker in de natuur te zijn.

Ook is het belangrijk de natuur een handje te helpen.
De Qeros leren ons dat we onze zware energie, Hoocha, eerst terug kunnen teruggeven aan PachaMama om te transformeren. We leren verschillende technieken, dus zowel om dit dagelijks te doen en om het nog grondiger toe te passen in een healing-situatie.

Iedere Inca-heling-sessie begint altijd met een Hoocha reiniging, het verwijderen van zware energie, zodat alle ‘oude energie’ die wij niet meer nodig hebben terug kan gaan naar Moeder Aarde.
Dit gebeurt met Hoocha-stenen, waar je alle uitleg over ontvangt.
Zo wordt er ruimte gemaakt voor de Sami die met intentie en oa met behulp van de andere medicijnstenen aangeroepen wordt. Ook het verdere proces van heling kan nu plaatsvinden, bijvoorbeeld een soul-retrieval.

Doña Marquesa en Dona Maximo leren ons deze dag wat Hoocha is en hoe we onszelf en anderen daarvan kunnen ontdoen door het gebruiken van alle elementen en het aanroepen van en verbinden met de Archetypen die ons daarbij assisteren.

Tenslotte ontvangen alle deelnemers de Banden van Kracht van Dona Marquesa of Don Maximo.

De workshop is geschikt voor mensen die voor het eerst met het Inca-pad in aanraking komen en voor hen die al gevorderden zijn in het werken met energie, conform de Inca-Healing-traditie.

Iedereen die deze workshop volgt zal daarna in staat zijn deze belangrijke kennis in de praktijk toe te passen.

NB: Op Zondag 22 september is de Workshop Inca-Healing-technieken.
Lees meer > 

 

Praktische informatie:

Workshop Hoocha-Reiniging:
Datum: Zaterdag 21 september 2019
Workshoptijden: van 10.00 tot circa 17.30 uur, met een inloop vanaf 9.30 uur
Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers
Deelnamekosten: 160 euro, inclusief koffie/thee en lichte versnaperingen
NB Korting 1: Op zondag 22 september is de Workshop Inca Healingtechnieken. Kom je beide Workshopdagen, dan betaal je geen 320 euro, maar 300 euro. Dus krijg je 20 euro korting.

Korting 2: Bij deelname aan deze weekend-workshop (s) ontvang je 5 euro korting bij de ceremonie-avond op maandag 23 maart bij de viering van de Herfst-equinox

Routebeschrijving: zie de contactpagina
Aanmelden: Van te voren via de contactpagina
NB:  Na je aanmelding ontvang je een “officiële” bevestiging met oa de betalingsgegevens en verdere praktische informatie

In Baarn en omgeving zijn goede mogelijkheden om te overnachten.

Doña Marquesa en Don Maximo zijn van 17 t/m 26 september 2019 bij Kanexia.
Zie hier hun totale programma.