Inca-sjamanisme Healers uit Peru Ceremonie Traditionele Groeps-Inwijding Mosoq Karpay

image_thumbnail_007

Met Doña Marquesa
Inca-Medicijnvrouw uit Peru
en haar echtgenoot Don Maximo

Groeps-Inwijding Mosoq Karpay
Vrijdagmiddag 20 september 2019
13.30 uur tot ca. 17.30 uur
Voor maximaal 6 personen

Groeps-Inwijding Mosoq-Karpay. Een prachtige ceremonie voor het traditioneel ontvangen van de vierde inwijding, de Mosoq Karpay met een despacho en een vuurceremonie.

Het is een ceremonie die gezamenlijk gedragen wordt door Dona Marquesa en haar echtgenoot Don Maximo.
De Mosoq Karpay is een bekrachtiging van je eerder al ontvangen 3 Inwijdingen van de Hatun Karpay…..Het is een traditionele Qero-ceremonie die we nu als groepsceremonie voor 6 personen aanbieden.

Als je in de Andes de paqo’s bezoekt en vraagt om een inwijding, nemen zij je mee naar een van de heilige plekken om deinwijding te ontvangen. Dit gaat altijd gepaard met het maken van een despacho, een offer aan Moeder Aarde dat aan het vuur geofferd wordt.
Als de paqo’s in Europa zijn, ontvang je een inwijding van de Hatun Karpay in de regel in een persoonlijke sessie van ruim 2 uur, waarbij je op een bedje op de grond ligt. Er wordt dan geen despacho gemaakt.
Sinds 2018 geven Dona Marquesa en Don Maximo groepsinwijdingen voor de Mosoq Karpay. Dat zijn zulke mooie, krachtige ceremonies, dat we dat ook nu in september weer aanbieden.

Elke deelnemer krijgt een persoonlijke despacho gemaakt door Dona Marquesa of door Don Maximo. Dit duurt ongeveer 3 kwartier per persoon. De andere deelnemers ondersteunen ondertussen dit proces energetisch met het bewaken van Sacred Space.
Daarna krijg je gelegenheid voor een meditatie met jouw persoonlijke despacho en jouw mesa. Dit gebeurt buiten in de natuur, tenzij het weer het niet toelaat.
Aansluitend mag je zelf je despacho aan het vuur offeren.
Daarna zullen Dona Marquesa en Don Maximo beiden de Inwijdingen bij je inblazen.

Alle aanroepingen die een paqo ook tijdens een individuele inwijding doet, doen Dona Marquesa en Don Maximo ook nu voor jou …

Het is zo’n prachtige ceremonie!…..Van harte aanbevolen voor wie reeds de 3 Inwijdingen van de Hatun Karpay heeft ontvangen!
En: Het is een goed gebruik bij de Qeros om deze Mosoq Karpay jaarlijks te herhalen

Vrijdagmiddag 20 september 13.30 uur tot ca. 17.30 uur. 175 euro per persoon.
Aanmelden kan via de contactpagina