Inca-sjamanen uit Peru bij Kanexia in Baarn: Hoocha-Despacho-Ceremonie

Kanexia Baarn

Met Doña Marquesa

Hoocha-Despacho-Ceremonie
Met vuurceremonie

Vrijdag 10 februari 2017

dona Marquesa nw

EEN DESPACHO-CEREMONIE IS EEN ZEER KRACHTIGE CEREMONIE VOOR HELING EN TRANSFORMATIE
VOLGENS DE OUDE INCA-TRADITIE

Deze speciale Hoocha-despacho-ceremonie is een mooie start van dit nieuwe jaar voor het laten gaan van zware energie, om blokkades vaarwel te zeggen. 

Iedereen is van harte welkom!
Onze ceremonies zijn altijd voor iedereen toegankelijk.
Tijdens de ceremonies zien we vaak een mengeling van mensen die al bekend zijn met de Qeros en met het Inca-Pad, maar ook mensen voor wie een despacho-ceremonie een eerste kennismaking is met het Inca-sjamanisme.
Iedereen is altijd enthousiast en onder de indruk van de mooie energie en naderhand van de positieve verandering die deze ceremonie heeft gebracht.

Hoocha is zware energie
Hoocha is de naam die de Q’eros geven aan zware energie, die in tegenstelling staat tot Sami, lichte energie. In ons dagelijks leven doen wij allemaal hoocha op, vooral in onze hectische westerse wereld. Volgens de Q’eros zijn wij vergeten hoe wij onszelf hiervan kunnen bevrijden en dragen we vaak onnodig ziekmakende energie in ons ‘rugzakje’.

Wij beginnen het bezoek van Doña Marquesa met een groeps-Despacho-ceremonie speciaal voor het loslaten van Hoocha.
De hoocha-despacho-ceremonie is een zeer krachtige, zuiverende healing voor het loslaten van datgene wat je niet meer dient en wat je belemmert op je persoonlijke pad. En jij neemt actief deel aan het maken van de despacho.

Tijdens deze ceremonie wordt Doña Marquesa geassisteerd door Peter Bakkes en Alice Kromhout, de vaste begeleiders, vertalers en assistenten van Doña Marquesa. Samen hebben zij hiervoor training ontvangen van Don Alejandro, de vader van Doña Marquesa, in de slangentempel van Urcos een heilige plek in de nabijheid van Cusco door de Inca’s gebruikt voor het reinigen van zware energie.

Urcos
Urcos

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke, diepe reiniging van zijn / haar energieveld. Het offer, de despacho, wordt ter afsluiting aan het vuur gegeven.

Wij nodigen iedereen uit, die dat wenst, om iets mee te nemen dat aan het vuur geofferd kan worden. Denk daarbij wel aan natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor Moeder Aarde, zoals bv. bloemen en kruiden.

20150517_Bloemen bij het vuur_Dona Marquesa_resized

 

Gezien de intensiteit en de persoonlijke heling die iedere deelnemer tijdens deze ceremonie ontvangt, is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.

Urcos
Urcos

 

Naast deze speciale Hoocha-Despacho-ceremonie hebben we ook weer een traditionele Inca-Groeps-Despacho-Ceremonie op woensdagavond 15 februari.

Deze Hoocha-Despacho-Ceremonie maakt deel uit van het “Masterclass-weekend” Helingstechnieken uit de Inca-traditie. Voor meer informatie hierover > 

 

Praktische informatie
Datum: Vrijdag 10 februari 2017
Tijdstip: 19.30 uur tot ca 22.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, te Baarn. Direct aan het NS-station gelegen, met gratis parkeren op nog geen 4 minuten loopafstand.
Aantal deelnemers: max 16
Kosten: 50 euro, incl. koffie en kruidenthee*
Routebeschrijving: zie de contactpagina
Aanmelden: Van te voren via de
contactpagina
NB:  Na je aanmelding ontvang je een “officiële” bevestiging met oa de betalingsgegevens en verdere praktische informatie

* Deelnamekosten zijn 350 euro wanneer je boekt voor het “totaal-pakket” “Workshops Helingstechnieken uit de Inca-traditie”, bestaande uit de vrijdagavond, zaterdag en zondag. Zie meer hierover >

Meenemen:
*Sokken / sloffen voor binnen
*Warme kleding / schoeisel voor buiten bij het vuur
en als je wilt:
*Iets persoonlijks om aan het vuur te geven
*Ceremoniële voorwerpen, of andere voor jou dierbare voorwerpen voor het gezamenlijke altaar.
*Muziekinstrumenten voor bij het vuur

Routebeschrijving: zie de contactpagina

Aanmelden: Van tevoren via de contactpagina

Doña Marquesa is van 9 t/m 22 februari bij Kanexia.
Zie hier haar totale programma.