Inca-sjamanen uit Peru bij Kanexia in Baarn: Heling-workshops uit Inca-traditie

Kanexia Baarn

Met Doña Marquesa,
Inca-medicijnvrouw uit Peru

Workshops
Helingstechniekenuit de Inca-traditie

Vrijdagavond 10 februari 2017
Zaterdag 11 februari 2017
Zondag 12 februari 2017

En: zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017

dona Marquesa nw

 

Masterclass-weekend Helingstechnieken uit de Inca-traditie

Je kunt elke dag of de avond apart boeken
Dit weekend staat volledig in het teken van de helingstechnieken uit de Inca-traditie. De beide workshopdagen en de ceremonie-avond zijn georganiseerd rond het feit dat in de Q’ero-gemeenschap ten aanzien van gezondheid, heling en welbevinden twee begrippen centraal staan: de Hoocha-cleaning en Soul-retrieval.

Het hele weekend is een soort “Masterclass” voor iedereen die op het Incapad is.
De Hoocha-Ceremonie-avond is toegankelijk voor iedereen.
Wie mee wil doen aan de workshops op zaterdag en zondag moet wel eerder al kennis hebben gemaakt met de Paco’s.

Iedereen die meerdere Paqo’s van Q’eros heeft ontmoet weet uit ervaring dat iedere Paqo zijn of haar eigen stijl heeft. Waar de basisprincipes allemaal dezelfde zijn, is het moment, de situatie en de persoonlijke verbinding van de Paqo een heel belangrijk element.

Dit weekend zullen wij het voorrecht hebben om Doña Marquesa als healer mee te maken. Haar persoonlijke relatie met de elementen uit haar Mesa, hoe zij deze gebruikt in een healing of initiatie en welke Archetypes en Elementen zij aanroept in bepaalde situaties.

We vragen iedereen om een “case history” voor te bereiden. Iemand uit je omgeving die op emotioneel, lichamelijk of spiritueel gebied healing zou kunnen ontvangen.
Door deze situaties met Doña Marquesa te bespreken kunnen wij inspiratie opdoen om vertrouwen in onze eigen stijl te ontwikkelen. Natuurlijk zal er niet alleen theorie zijn, Doña Marquesa houdt van actie. Het moment en de interactie zullen bepalen wat dat zal inhouden. Wel zal de eerste dag vooral in het teken van de Mesa en de drie werelden staan, en de tweede dag voornamelijk over de zeven archetypes gaan. Hoocha cleaning en Soul Retrieval zijn een belangrijk onderdeel van iedere healing en zullen dus beide dagen aan de orde komen, met het verschil in accent zoals is omschreven bij de zaterdag en de zondag.

Je kunt elke dag of de avond apart boeken of kiezen voor het iets goedkopere “all-in-one-weekend-pakket”.
Deelnamekosten: 
Hoocha-Despacho-ceremonie, vrijdagavond: 50 euro
Workshop, zaterdag, Hoocha-cleaning, werken met de vier elementen: 160 euro
Workshop, zondag, Soul-retrieval, werken met de zeven archetypen: 160 euro
Pakketprijs voor vrijdagavond, zaterdag en zondag: 350 euro

 

Vrijdagavond 10 februari: Hoocha-Despacho-Ceremonie.
Een mooie start voor het nieuwe jaar!

Hoocha is de naam die de Q’eros geven aan zware energie, die in tegenstelling staat tot Sami, lichte energie. In ons dagelijks leven doen wij allemaal hoocha op, vooral in onze hectische westerse wereld. Volgens de Q’eros zijn wij vergeten hoe wij onszelf hiervan kunnen bevrijden en dragen we vaak onnodig ziekmakende energie in ons ‘rugzakje’.

Wij beginnen dit weekend met een groeps-Despacho-ceremonie speciaal voor het loslaten van Hoocha.
De hoocha-despacho-ceremonie is een zeer krachtige, zuiverende healing voor het loslaten van datgene wat je niet meer dient en wat je belemmert op je persoonlijke pad. En jij neemt actief deel aan het maken van de despacho.

Tijdens deze ceremonie wordt Doña Marquesa geassisteerd door Peter en Alice. Samen hebben zij hiervoor training ontvangen van Don Alejandro, de vader van Doña Marquesa, in de slangentempel van Urcos een heilige plek in de nabijheid van Cusco door de Inca’s gebruikt voor het reinigen van zware energie.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke, diepe reiniging van zijn / haar energieveld. Het offer, de despacho, wordt ter afsluiting aan het vuur gegeven.

Gezien de intensiteit en de persoonlijke heling die iedere deelnemer tijdens deze ceremonie ontvangt, is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.
Deze ceremonie-avond is voor iedereen toegankelijk.
Voor meer informatie over deze avond > 

 

Zaterdag 11 februari tijdens volle maan: Heling-Workshop: Hoocha-Cleaning en werken met de mesa en de vier elementen

In de ochtend zullen we ons bezighouden met de Hoocha-cleaning. Dit is de basis van de helingstechnieken van de Qeros.
Hoocha is de naam die de Q’eros geven aan zware energie, die in tegenstelling staat tot Sami, lichte energie. In ons dagelijks leven doen wij allemaal hoocha op, vooral in onze hectische westerse wereld. Volgens de Q’eros zijn wij vergeten hoe wij onszelf hiervan kunnen bevrijden en dragen we vaak onnodig ziekmakende energie in ons ‘rugzakje’.
Hoocha kan met verschillende technieken losgemaakt en verwijderd worden.
Alles wat ons niet (meer) dient kunnen wij aan Moeder Aarde geven, die het vervolgens transformeert en ons in ruil daarvoor Sami, is lichte energie, teruggeeft.
Doña Marquesa zal ons in deze workshop de basiskennis bijbrengen van de manier waarop wij met de vier elementen, Water, Aarde, Wind en Vuur kunnen werken om onszelf en anderen te bevrijden van zware energie.
Doña Marquesa zal de verschillende elementen die in haar mesa vertegenwoordigd zijn, laten zien en uitleggen hoe zij deze tijdens een heling toepast.
En zie svp de info hierboven onder het kopje: Masterclass-weekend Helingstechnieken uit de Inca-traditie

 

Zondag 12 februari: Heling-Workshop geheel in het teken van de zeven Archetypen, Soul-retrieval en het werken met de chumpi-stenen
Deze dag besteden we vooral aandacht aan de spirituele healing met archetypen waar ook soul-retrieval deel van uitmaakt.
Vandaag bespreken we vooral heel praktische “case-histories”, maw duiding en uitleg van hoe Dona Marquesa te werk wanneer iemand bij haar komt met bepaalde gezondheidsklachten of andere issues.
De persoonlijke ervaringen van Dona Marquesa met haar traditie staan centraal.
Door het bijwonen van deze dag hopen we dat jouw heling-werk met de Inca-traditie meer van binnen-uit mag vloeien; dat je de opgedane kennis integreert en zonder schroom kunt toepassen.
In deze workshop krijg je uitleg over de rol van de archetypen bij een heling. Ondermeer krijg je uitleg over welke archetypen bij elk van de zeven chakra’s, de energiecentra van ons lichtlichaam horen. Je gaat leren hoe je deze archetypen kunt inzetten bij heling. Ook als een heling met de mesa wordt gegeven, worden deze archetypen namelijk aangeroepen.
Daarnaast gaan we meer leren over de chumpis. Je krijgt ook een demonstratie van een heling met de speciale chumpi-stenen.
Iedere deelnemer ontvangt bovendien van Doña Marquesa de zeven banden van bescherming.
En zie svp de info hierboven onder het kopje: Masterclass-weekend Helingstechnieken uit de Inca-traditie

Praktische informatie:
Je kunt elke dag of de avond apart boeken of kiezen voor het iets goedkopere “all-in-one-weekend-pakket”.

Workshops Helingstechnieken uit de Inca-traditie:
Datum: Zaterdag 11 februari en zondag 12 februari 2017
Workshoptijden: van 10.00 tot circa 17.30 uur, met een inloop vanaf 9.30 uur
Aantal deelnemers: max. 12 deelnemers
Deelnamekosten, inclusief koffie/thee en lichte versnaperingen:
Hoocha-Despacho-ceremonie, vrijdagavond: 50 euro
Workshop zaterdag: Hoocha-cleaning, werken met de mesa en de vier elementen: 160 euro
Workshop zondag: Werken met de zeven archetypen, Soul-retrieval en chumpi-stenen : 160 euro
Pakketprijs voor vrijdagavond, zaterdag én zondag: 350 euro

Routebeschrijving: zie de contactpagina
Aanmelden: Van te voren via de contactpagina
NB:  Na je aanmelding ontvang je een “officiële” bevestiging met oa de betalingsgegevens en verdere praktische informatie

In Baarn en omgeving zijn goede mogelijkheden om te overnachten.

Doña Marquesa is van 9 t/m 19 februari bij Kanexia.
Zie hier haar totale programma.