Inca sjamanen uit Peru bij Kanexia Baarn Qeros Dona Marquesa juni 2017

Kanexia Baarn
Inca-sjamanisme is voor iedereen!
Het is al ruim 10 jaar traditie dat ik hier bij Kanexia in Baarn een of tweemaal per jaar bezoek heb uit Peru van traditionele Inca-sjamanen. Zij delen hun aloude wijsheid in workshops, begeleiden prachtige ceremonies en zijn beschikbaar voor individuele consulten waarin zij healing-sessies en inwijdingen geven.

Voor meer achtergrond en uitleg over wie Doña Marquesa is, wat zij doet, waarom en waar zij vandaan komt, kijk svp op deze pagina

Doña Marquesa is terug in Baarn
van 17 t/m 27 juni 2017

dona Marquesa nw

 

Samen met Peter Bakkes en Alice Kromhout van Terra Sacra, haar vaste begeleiders, assistenten en vertalers, verheug ik me enorm op haar komst en de geschenken die Doña Marquesa deze keer meebrengt: persoonlijke consulten, workshops en ceremonies uit het hoge Andesgebergte.

 

Het totale programma van Doña Marquesa in juni 2017 in één oogopslag:

* Het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 juni: Masterclass-weekend: Workshops Helingtechnieken uit de Inca-Traditie.
Beide dagen horen bij elkaar. De workshops op zaterdag en zondag vullen elkaar aan. Hoewel je kunt boeken voor 1 dag, is het raadzaam om gebruik te maken van het goedkopere weekend-pakket.
Dit weekend hebben we het voorrecht om Dona Marquesa als healer mee te maken: hoe werkt zij tijdens een healing of een inwijding? Er zal veel onderlinge interactie zijn, terwijl we leren over haar persoonlijke relatie met haar kuya’s, de stenen uit haar mesa, de elementen en de archetypen. Hoe gebruikt zij deze? Welke archetypen en elementen roept zij aan in welke situatie?

Voor iedereen die met een mesa of met chumpistenen werkt, is dit een unieke kans om verdere inspiratie op te doen en een verdieping / verrijking van je eigen stijl van werken.
Hoocha Cleaning en Soul Retrieval vormen een belangrijke basis van iedere Inca-heling en zullen dus beide dagen aan de orde komen.
Ga naar de pagina “Helingtechnieken uit de Inca-Traditie met Dona Marquesa” voor meer informatie.

* Zaterdag 17 juni: Heling-workshop: Werken met de mesa
* Zondag 18 juni : Heling-Workshop: In het teken van de 7 Archetypen en de banden van bescherming

* Woensdag 21 juni:  Viering van de Zomerzonnewende in combinatie met de Viering van het Feest der Plejaden
Het Feest van de Plejaden, met despacho en vuurceremonie. Dit is wel het meest belangrijke feest wat de Qeros en de Inca’s jaarlijks vieren. En uniek dat we dit nu met Doña Marquesa in Nederland mogen ervaren. Ieder jaar in de nacht van 23 op 24 juni vieren de Q’eros het feit dat de Plejaden weer zichtbaar worden. De Plejaden zijn heel belangrijk in de Inca mythologie. Het is volgens de Inca’s de plek waar wij vandaan komen en ook weer naar terugkeren als wij ons leven als mens op Moeder Aarde beëindigen. Zo is het dus de plek van onze voorouders maar ook van onze nakomelingen.
Wij zullen allemaal onze mesa’s openen, maken samen een speciale Plejaden-despacho, ontvangen een mesa-blessing van Dona Marquesa en gaan samen de vernieuwende energie van de Plejaden ontvangen.
Uiteraard verbinden we ons ook met de Zon want het is de Zomerzonnewende.
Dona Marquesa gaat bij de vuurceremonie traditionele Quecha-liedjes zingen.
Verder leert zij ons een dansje dat tijdens de feesten in Qeros wordt uitgevoerd.

* Vrijdagavond 23 juni t/m zondagmiddag 25 juni : de Advanced Chaka-workshop.
We wensen weer graag de meest originele en fundamentele inzichten van de Qeros met je te delen of een verdieping daarvan. In juni 2017 is dat de “Advanced” Chaka Workshop.
In het vervolg op de Chaka-workshop hebben wij ook de Advanced-Chaka- workshop ontwikkeld en al diverse keren aangeboden.
Het maakt niet uit welke workshop je eerst volgt.
De Chaka-Workshop: De 7 Inwijdingen van het Regenboogpad.
Zeven kleuren, zeven paden, zeven niveaus van inwijding, van heling en bewustzijn. De brug van hart tot hart, de regenboogbrug.
Een workshop met de meest originele en fundamentele inzichten van de Qeros
De Advanced Chaka-workshop: Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan de praktische toepassing van de energie van de regenboogbrug en hoe wij daarmee onszelf en anderen kunnen helpen. Doña Marquesa zal ons meenemen op een reis door de belevingswereld van haar volk. Van jongs af aan heeft zij haar leven in ceremonie doorgebracht, van zonsopgang tot zonsondergang is zij in echte verbinding met Pachamama. Kleine persoonlijke ceremonies maken een belangrijk deel uit van haar leven. Door ons bewust te worden van de gedachte achter deze ceremonies kunnen wij leren in ons eigen leven onze persoonlijke rituelen te ontwikkelen.

NB: Op vrijdagavond 23 juni besteden we ook aandacht aan de Plejaden.

Vrijdagmiddag 23 juni: Voorbereidings-Middag-Mini-Chaka-workshop:
Voor diegenen die voor het eerst kennis maken met de Inka-mystiek en voor hen die de Chaka-workshop nog niet hebben gevolgd, organiseren wij een speciale korte training / bijeenkomst op vrijdagmiddag met Doña Marquesa om de Advanced Chaka Workshop meer toegankelijk te maken. Lees meer >

 

* Alle overige dagen zijn gereserveerd voor individuele consulten met Doña Marquesa, dus voor helingsessies en inwijdingen.

 

Korting: Vijf euro korting bij de Viering van de Zomerzonnewende met Feest van de Plejaden
Iedereen die 2 dagen deelneemt aan het weekend Helingtechnieken op 17/18 juni of aan de 3-daagse Workshop op 23/25 juni, dus de Advanced Chaka-workshop, ontvangt 5 euro korting bij deelname op woensdag 21 juni aan de Viering van de Zomerzonnewende met het Feest van de Plejaden

 

Routebeschrijving: zie de contactpagina
Aanmelden: Van te voren via de contactpagina
NB:  Na je aanmelding ontvang je een “officiële” bevestiging met oa de betalingsgegevens en verdere praktische informatie

In Baarn en omgeving zijn goede mogelijkheden om te overnachten.

Doña Marquesa is van 17 juni t/m 27 juni 2017  bij Kanexia