Inca-sjamanen uit Peru bij Kanexia Baarn Qero Dona Marquesa februari 2017

Kanexia Baarn
Inca-sjamanisme is voor iedereen!
Het is al ruim 10 jaar traditie dat ik hier bij Kanexia in Baarn een of tweemaal per jaar bezoek heb uit Peru van traditionele Inca-sjamanen. Zij delen hun aloude wijsheid in workshops, begeleiden prachtige ceremonies en zijn beschikbaar voor individuele consulten waarin zij healing-sessies en inwijdingen geven.

Voor meer achtergrond en uitleg over wie Doña Marquesa is, wat zij doet, waarom en waar zij vandaan komt, kijk svp op deze pagina

Doña Marquesa is terug in Baarn
van 9 t/m 22 februari 2017

update van 25 februari: van 17 t/m ca. 27 juni 2017 is Dona Marquesa ook weer in Baarn

 dona Marquesa nw

Samen met Peter Bakkes en Alice Kromhout van Terra Sacra, haar vaste begeleiders, assistenten en vertalers, verheug ik me enorm op haar komst en de geschenken die Doña Marquesa deze keer meebrengt: persoonlijke consulten, bekende en nieuwe workshops en bekende en nieuwe ceremonies uit het hoge Andesgebergte.

 

Het totale programma van Doña Marquesa in februari 2017 in één oogopslag:
* Vrijdagavond 10 februari: Hoocha-Despacho-Ceremonie. Hoocha is zware energie, een ceremonie dus gericht op het laten varen van blokkades.
* Zaterdag 11 februari: Heling-Workshop: Hoocha-Cleaning en werken met de mesa en de elementen (voor wie al ervaring heeft op het Inca-Pad)
* Zondag 12 februari: Heling-Workshop: in het teken van de 7 Archetypen, Soul-retrieval en de banden van bescherming (voor wie al ervaring heeft op het Inca-Pad)
* Woensdagavond 15 februari: Traditionele Inca Groeps-Despacho-Ceremonie
* Vrijdagavond 17 februari t/m zondagmiddag 19 februari: Chaka-workshop:
De Brug van Hart tot Hart. De 7 Inwijdingen van het Regenboogpad.
Zeven kleuren, zeven paden, zeven niveaus van inwijding, van heling en bewustzijn.
Een workshop met de meest originele en fundamentele inzichten van de Qeros
* Alle overige dagen zijn gereserveerd voor individuele consulten met Doña Marquesa, dus voor helingsessies en inwijdingen.

 

Hieronder lees je het programma van Doña Marquesa in uitgebreide vorm:

Masterclass-weekend Helingstechnieken uit de Inca-traditie

Het eerste weekend staat volledig in het teken van de helingstechnieken uit de Inca-traditie. De beide workshopdagen en de ceremonie-avond zijn georganiseerd rond het feit dat in de Qero-gemeenschap ten aanzien van gezondheid, heling en welbevinden twee begrippen centraal staan: de Hoocha-cleaning en Soul-retrieval.

Het hele weekend is een soort “Masterclass” voor iedereen die op het Incapad is.
De Hoocha-Ceremonie-avond is toegankelijk voor iedereen.
Wie mee wil doen aan de workshops op zaterdag en zondag moet wel eerder al kennis hebben gemaakt met de Paco’s.
Lees hier alles over dit weekend

Iedereen die meerdere Paqo’s van Q’eros heeft ontmoet weet uit ervaring dat iedere Paqo zijn of haar eigen stijl heeft. Waar de basisprincipes allemaal dezelfde zijn, is het moment, de situatie en de persoonlijke verbinding van de Paqo een heel belangrijk element.

Dit weekend zullen wij het voorrecht hebben om Doña Marquesa als healer mee te maken. Haar persoonlijke relatie met de elementen uit haar Mesa, hoe zij deze gebruikt in een healing of initiatie en welke Archetypes en Elementen zij aanroept in bepaalde situaties.

We vragen iedereen om een “case history” voor te bereiden. Iemand uit je omgeving die op emotioneel, lichamelijk of spiritueel gebied healing zou kunnen ontvangen.
Door deze situaties met Doña Marquesa te bespreken kunnen wij inspiratie opdoen om vertrouwen in onze eigen stijl te ontwikkelen. Natuurlijk zal er niet alleen theorie zijn, Doña Marquesa houdt van actie. Het moment en de interactie zullen bepalen wat dat zal inhouden. Wel zal de eerste dag vooral in het teken van de Mesa en de drie werelden staan, en de tweede dag voornamelijk over de zeven archetypes gaan. Hoocha cleaning en Soul Retrieval zijn een belangrijk onderdeel van iedere healing en zullen dus beide dagen aan de orde komen, met het verschil in accent zoals is omschreven bij de zaterdag en de zondag.

Je kunt elke dag of de avond apart boeken of kiezen voor het iets goedkopere “all-in-one-weekend-pakket”.
Deelnamekosten: 
Hoocha-Despacho-ceremonie, vrijdagavond: 50 euro
Workshop, zaterdag, Hoocha-cleaning, werken met de vier elementen: 160 euro
Workshop, zondag, Soul-retrieval, werken met de zeven archetypen: 160 euro
Pakketprijs voor vrijdagavond, zaterdag en zondag: 350 euro
Lees hier alles over dit weekend

 

Vrijdagavond 10 februari: Hoocha-Despacho-Ceremonie.
Een mooie start voor het nieuwe jaar!
Lees hier alles over deze Hoocha-Ceremonie

Hoocha is de naam die de Q’eros geven aan zware energie, die in tegenstelling staat tot Sami, lichte energie. In ons dagelijks leven doen wij allemaal hoocha op, vooral in onze hectische westerse wereld. Volgens de Q’eros zijn wij vergeten hoe wij onszelf hiervan kunnen bevrijden en dragen we vaak onnodig ziekmakende energie in ons ‘rugzakje’.

Wij beginnen dit weekend met een groeps-Despacho-ceremonie speciaal voor het loslaten van Hoocha.
De hoocha-despacho-ceremonie is een zeer krachtige, zuiverende healing voor het loslaten van datgene wat je niet meer dient en wat je belemmert op je persoonlijke pad. En jij neemt actief deel aan het maken van de despacho.

Tijdens deze ceremonie wordt Doña Marquesa geassisteerd door Peter en Alice. Samen hebben zij hiervoor training ontvangen van Don Alejandro, de vader van Doña Marquesa, in de slangentempel van Urcos een heilige plek in de nabijheid van Cusco door de Inca’s gebruikt voor het reinigen van zware energie.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke, diepe reiniging van zijn / haar energieveld. Het offer, de despacho, wordt ter afsluiting aan het vuur gegeven.

Gezien de intensiteit en de persoonlijke heling die iedere deelnemer tijdens deze ceremonie ontvangt, is het aantal deelnemers beperkt tot 16 personen.
Deze ceremonie-avond is voor iedereen toegankelijk.

 

 

Zaterdag 11 februari tijdens volle maan: Heling-Workshop: Hoocha-Cleaning en werken met de mesa en de vier elementen

In de ochtend zullen we ons bezighouden met de Hoocha-cleaning. Dit is de basis van de helingstechnieken van de Qeros.
Hoocha is de naam die de Q’eros geven aan zware energie, die in tegenstelling staat tot Sami, lichte energie. In ons dagelijks leven doen wij allemaal hoocha op, vooral in onze hectische westerse wereld. Volgens de Q’eros zijn wij vergeten hoe wij onszelf hiervan kunnen bevrijden en dragen we vaak onnodig ziekmakende energie in ons ‘rugzakje’.
Hoocha kan met verschillende technieken losgemaakt en verwijderd worden.
Alles wat ons niet (meer) dient kunnen wij aan Moeder Aarde geven, die het vervolgens transformeert en ons in ruil daarvoor Sami, is lichte energie, teruggeeft.
Doña Marquesa zal ons in deze workshop de basiskennis bijbrengen van de manier waarop wij met de vier elementen, Water, Aarde, Wind en Vuur kunnen werken om onszelf en anderen te bevrijden van zware energie.
Doña Marquesa zal de verschillende elementen die in haar mesa vertegenwoordigd zijn, laten zien en uitleggen hoe zij deze tijdens een heling toepast.
En zie svp de info hierboven onder het kopje: Masterclass-weekend Helingstechnieken uit de Inca-traditie
Lees hier alles over deze workshopdag

 

Zondag 12 februari: Heling-Workshop geheel in het teken van de zeven Archetypen, Soul-retrieval en het werken met de chumpi-stenen
Deze dag besteden we vooral aandacht aan de spirituele healing met archetypen waar ook soul-retrieval deel van uitmaakt.
Vandaag bespreken we vooral heel praktische “case-histories”, maw duiding en uitleg van hoe Dona Marquesa te werk wanneer iemand bij haar komt met bepaalde gezondheidsklachten of andere issues.
De persoonlijke ervaringen van Dona Marquesa met haar traditie staan centraal.
Door het bijwonen van deze dag hopen we dat jouw heling-werk met de Inca-traditie meer van binnen-uit mag vloeien; dat je de opgedane kennis integreert en zonder schroom kunt toepassen.
In deze workshop krijg je uitleg over de rol van de archetypen bij een heling. Ondermeer krijg je uitleg over welke archetypen bij elk van de zeven chakra’s, de energiecentra van ons lichtlichaam horen. Je gaat leren hoe je deze archetypen kunt inzetten bij heling. Ook als een heling met de mesa wordt gegeven, worden deze archetypen namelijk aangeroepen.
Daarnaast gaan we meer leren over de chumpis. Je krijgt ook een demonstratie van een heling met de speciale chumpi-stenen.
Iedere deelnemer ontvangt bovendien van Doña Marquesa de zeven banden van bescherming.
En zie svp de info hierboven onder het kopje: Masterclass-weekend Helingstechnieken uit de Inca-traditie
Lees hier alles over deze workshopdag

 

Woensdagavond 15 februari: Traditionele Inca-Groeps-Despacho en Vuurceremonie voor healing en transformatie
(Een dag na Valentijnsdag)
Een prachtige gelegenheid om datgene wat jou niet meer dient in je leven los te laten en nieuwe energieën op je pad uit te nodigen.

Maar ook om je dankbaarheid te uiten.
Je persoonlijke intenties kunnen allerlei zijn: gezondheid, emoties, je relaties met andere mensen, je werk, je huis, je relatie met de natuur, om een project waaraan je werkt meer kracht te geven, of om een nieuwe richting op te gaan in je leven.
Deze ceremonie-avond is voor iedereen toegankelijk.

Wil je weten wat we doen tijdens de Despacho-ceremonie en de vuurceremonie en wat deze traditionele ceremonie voor jou kan betekenen en om je aan te melden, kijk dan op deze pagina:  Inca-Groeps-Despacho-Ceremonie

 

Vrijdagavond 17 februari t/m zondagmiddag 19 februari: Chaka-Workshop
De Brug van Hart tot Hart. De 7 Inwijdingen van het Regenboogpad.
Zeven kleuren, zeven paden, zeven niveaus van inwijding, van heling en bewustzijn.
Een workshop met de meest originele en fundamentele inzichten van de Qeros uit Peru. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.
Lees op deze pagina alles over de Chaka-Workshop .

 

Persoonlijke consulten, dus de helingsessies en de inwijdingen, vinden plaats op de tussenliggende dagen van 9 t/m 22 februari. 
Alle informatie over de persoonlijke consulten, healingen en inwijdingen, de kosten en de wijze van aanmelden, kun je bekijken op deze pagina.

 

Aanmelden en vragen voor meer info: dat kan via de contactpagina