Inca-sjamanen bij Kanexia in baarn juni 2016 Workshop Chumpi-Wisdom

Kanexia Baarn

Met Doña Marquesa
Workshop 
Chumpi-Wisdom

Zondag 5 juni 2016

dona Marquesa nw

De Chumpi-stenen zijn 7 stenen uit de mystieke leer van de Q’eros, die de oude Incawijsheid hebben bewaard. Het meest kenmerkende zijn de uitstulpingen aan de stenen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, en 7 uitstulpingen. Vaak dragen deze stenen de afbeeldingen van de archetypen, waarmee met deze stenen wordt gewerkt.
Chumpi betekent letterlijk ‘Riem of Band’ en in dit geval worden daarmee de zeven banden van energie bedoeld die ons lichtlichaam vormen.
Chumpi-stenen zijn belangrijke instrumenten voor heling, verbinding en bescherming, die je voor jezelf of voor anderen kunt gebruiken.

Tijdens deze workshop worden alle archetypen en hun betekenis doorgenomen.
Doña Marquesa, bijgestaan door Peter&Alice, zal een demonstratie geven van een heling met de Chumpi-stenen. Tevens kan iedere deelnemer de banden van bescherming van de zeven Chumpi’s ontvangen.
Tot slot zul je de kans krijgen om ook zelf met de stenen te oefenen.

Mocht je in het bezit zijn van een set Chumpi-stenen, dan is dit een waardevolle gelegenheid om meer kennis op te doen over het werken met deze Chumpi-stenen.

Meenemen: 7 stenen. Wanneer je zelf over een set van 7 Chumpi-stenen beschikt, dan neem je die natuurlijk mee.

NB: Het is ook mogelijk om tijdens de workshop een speciale set Chumpi-stenen aan te schaffen. Wanneer je dit wilt, is het handig om dit van te voren te laten weten. Dan wordt een set voor jou gereserveerd.

 

Dona Marquesa_Chumi-stenen_Workshop_Kanexia_juni 2016

 

Praktische informatie:
Datum: Zondag 5 juni 2016
Tijdstip: 10.00 uur tot ca 17.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, te Baarn. Direct aan het NS-station gelegen, met gratis parkeren op nog geen 4 minuten loopafstand.
Aantal deelnemers: max 15
Kosten: 140 euro, incl. koffie, kruidenthee en kleine versnaperingen
Routebeschrijving: zie de contactpagina
Aanmelden: Van te voren via de contactpagina
NB:  Na je aanmelding ontvang je een “officiële” bevestiging met oa de betalingsgegevens en verdere praktische informatie

Voor het totale programma met Dona Marquesa in juni 2016 bij Kanexia, zie deze pagina

Aanmelden en meer info via de contactpagina