Inca-sjamaan Dona Marquesa Persoonlijke Consulten

Kanexia Baarn

  Doña Marquesa Inca-Medicijnvrouw uit Peru Persoonlijke Consulten:
Healingen, Inwijdingen
en een speciale Hoocha-despacho

Dona Marquesa_ - kopie

Healingsessie:
Bij de start geef jij aan voor welk issue jij de heling wilt ontvangen. De healing die je gaat ontvangen is een traditionele Qéros-healing. Het is altijd diep-reinigend en transformerend. De sessie is werkzaam op energetisch, psychisch, sociaal, mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Doña Marquesa kan hiervoor verschillende methoden gebruiken, afhankelijk van wat je nodig hebt. Meestal werkt zij met haar medicijnstenen.  De behandeling wordt met een kort gesprekje afgesloten. Om zoveel mogelijk effect te hebben van de heling is het raadzaam de dag verder rustig door te brengen.
Een healingsessie duurt ruim 1 uur en kost 125 euro

Inwijdingen:
De inwijdingen zijn traditionele en zeer krachtige inwijdingen. Een ceremonie zoals de paqo’s ook zelf in hun training ontvangen. De Qéros geven 3 inwijdingen die gericht zijn op de opening en ontwikkeling van je drie grote energetische krachtcentra: de Munay, de Yachay en de Llankay. In het kort: de centra van het hart, het hoofd en de buik. Ofwel de centra van Liefde, Wijsheid en Doen. Deze inwijdingen worden volgens de Andestraditie gegeven en staan bekend onder de naam “Hatun Karpay”, de Grote Inwijding…De sjamaan begint met de inwijding van de Munay, van het hart, zodat je meer vanuit je hart gaat leven.
Wanneer je alle drie Inwijdingen hebt ontvangen, kun je de Mosoq Karpay ontvangen. Dit is een vierde Inwijding en betekent letterlijk de “Nieuwe of Vernieuwende Inwijding “. Sinds eind 2012 delen de Qeros ook deze Inwijding uit hun traditie met ons …

Een inwijding duurt ruim 2 uur en kost 225 euro.

Voor de goede orde: dit zijn andere inwijdingen dan de inwijdingen van de Munay-ki.

Hoocha-Despacho
Dit is een persoonlijke Despacho ceremonie voor het loslaten van Hoocha, zware energie met Doña Marquesa, Inka ñusta Paqo van Q’eros, Peru.
Het is een offer aan Moeder Aarde in een prachtige ceremonie die al eeuwenlang door de Q’eros bij zeer veel gelegenheden wordt gevierd. In dit geval betreft het een ceremonie voor het loslaten van datgene wat ons niet meer dient en ons belemmert op ons persoonlijke pad. Doña Marquesa zal geassisteerd worden door Peter van Terra Sacra. Samen hebben zij hiervoor training ontvangen van Don Alejandro, de vader van Doña Marquesa, in de slangentempel van Urco (zie foto’s), een heilige plek in de nabijheid van Cusco door de Inka’s gebruikt voor het reinigen van zware energie.
Jij bent aanwezig bij het samenstellen van het offer en neemt actief deel aan herplaatsen van de groepjes groene blaadjes waar je je wensen en gebeden in blaast. Aan het einde van de ceremonie wordt je energieveld schoongemaakt, waarna het offer aan het vuur gegeven zal worden.
Deze ceremonie is voor één tot vijf personen en duurt één tot anderhalf uur.
Prijs: 125€ (1persoon) +25€ voor iedere extra persoon (tot 5 personen)

In welke taal vindt de communicatie plaats?
De Q’eros spreken Qechua, hun moedertaal. Daarom is Alice van Terra Sacra aanwezig om aan het begin en aan het einde van een healingsessie of een inwijding te zorgen voor een vertaling tussen jou en Doña Marquesa. Tijdens de sessies zelf wordt eigenlijk niet gesproken.

Praktische informatie:
De data voor persoonlijke sessies: Overdag en in het begin van de avond, van vrijdag 15 mei t/m vrijdagmiddag 22 mei, voorzover er geen workshops (vrijdagavond 15 mei t/m zondagavond 17 mei) en ceremonies (woensdagavond 20 mei) zijn NB: ook het laatste weekend, het Pinksterweekend hebben we een workshop.
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA, Baarn, direct naast het NS-station
Tbv je afspraak bij Doña Marquesa kun je aanbellen bij het woonhuis.
Parkeren: dit kan gratis bij restaurant De Generaal of bij het NS-station
Een healingsessie duurt ruim een uur en kost 125 euro
Een inwijding duurt ruim 2 uur en kost 225 euro
Een Hoocha-Despacho duurt 1 tot anderhalf uur en kost 125 euro pp en 25 euro voor elke volgende persoon. Er kunnen per ceremonie maximaal 5 personen deelnemen.
Algemeen advies: om zo goed mogelijk effect van je sessie met Doña Marquesa te hebben, raden we aan de dag zoveel mogelijk in rust door te brengen, veel water te drinken en matig te zijn alcohol.

Maak nu alvast een afspraak, via de Contactpagina of via onderstaande link:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Algemeen: Ter voorbereiding op je sessie ontvang je nog aanvullende informatie.

Doña Marquesa is in Baarn van vrijdag 15 mei t/m zondag 24 mei.
Voor haar totale programma zie Doña Marquesa in Baarn