Gezond Verstand Avonden

Kanexia Baarn

GVA_blauwe theekop

Eens per maand komt een gastspreker je informatie geven over een goede gezondheid, eerlijk en kwalitatief goed voedsel, een gezonde economie, en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn, in de ruimste zin van het woord.
Aan het einde van de avond is er altijd gelegenheid om vragen te stellen.

NB: Mede ivm veranderingen rond de organisatie van de landelijke Gezond Verstand Avonden heeft Kanexia een pauze met het organiseren van de lezingen.

Praktische informatie:
Alle lezingen beginnen om 20.00 uur, met een inloop van 19.30 uur
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA, Baarn
Deelnamekosten zijn 10 euro
Aanmelden van te voren via de contactpagina, of via email: info@kanexia.nl
Na aanmelding ontvang je een bevestiging, heb je de bevestiging niet ontvangen, neem dan svp even telefonisch contact op: 06-42023144
NB1: de lezingen zijn niet in het woonhuis, maar in de praktijk/trainingsruimte en deze bevindt zich in het witte gebouwtje aan het einde van de oprit!
NB2: Parkeren: svp níet op de oprit, maar gratis bij restaurant De Generaal of bij het NS-station van Baarn (beide op 3 min. loopafstand)

 

            Dinsdag 22 september 2015    
       2015:Voorbij de Transitie door Peter Toonen

2015.09.22 Peter Toonen_nw_BAARN

2015: Voorbij de Transitie
Wij zijn zelf de Verandering

peter_toonen

Peter Toonen vertelt al jaren dat de oude Maya’s de huidige tijd al meer dan duizend jaar geleden konden waarnemen (voorspellen), een tijd waarin alles steeds sneller en materialistischer lijkt te gaan. Hoe deden ze dat?
Volgens Peter laten de Maya’s ons zien dat achter de huidige geld-, energie- en milieu crisis die daar uit voortkomt, zich juist nieuwe kansen kunnen openbaren. Het belangrijkste wat de Maya’s ons kunnen leren is dat tijd niet slechts lineair voortgaat, maar zich voordoet in cycli, die thema’s openbaren in een steeds krachtiger NU.
En zo zijn we vanaf 26 juli 2015 aangekomen in het Jaar van de Witte Planetaire Tovenaar. Wat kan dit ons brengen?

Het jaar van de witte planetaire tovenaar_Pan Holland

Alles is er al, verborgen in een spel (illusie) waarin we vooral niet zouden mogen weten hoe krachtig we zijn als liefdevolle scheppers.

Wellicht zijn wij allemaal tijdreizigers uit de toekomst, spirituele wezens in een menselijk lichaam die op aarde zijn gekomen met een plan. En de blauwdruk daarvan bevindt zich niet in ons hoofd, en zeker niet in de beelden die tot ons komen via de door externe technologie aangestuurde ‘main stream’ media. Het moet zich bevinden in ons hart. En in de onontgonnen gedeeltes van ons DNA voorbij de 5% die nu slechts actief zijn in ons fysieke lichaam. Allemaal toegankelijk via onze intuïtie, onze vrouwelijke kant.

Er zal uitgebreid verteld worden over recente ontdekkingen en ontwikkelingen over de werking en veranderingen van ons DNA en de relatie tussen DNA en invloeden vanuit de kosmos.
Wetenschappers constateren dat het hart van onze melkweg (galactisch stelsel) de laatste jaren fungeert als een soort super deeltjesversneller die hoog geladen gammastraling op ons afvuurt. Daar reageert onze zon op, en daarmee ook het leven op aarde. Wat kunnen daarvan de gevolgen zijn voor de aarde en ons DNA? Hoe kun je zorgen dat je DNA optimaal functioneert? Hoe werkt DNA überhaupt? Wat is er in de afgelopen duizenden jaren gebeurd met ons DNA, en wat gebeurt er nu? Nieuwe feiten en praktische tips voor het leven voorbij 2015.

Peter Toonen
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, die nu bestaat onder de naam Bewustzijns Coach in Utrecht.
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn. Peter’s websites: www.natuurlijketijd.nl en www.mayatijd.nl.
Hij is tevens ambassadeur van een nieuwe financiële instelling (bank) in oprichting: De Blije Bank: www.deblijeb.nl

witte planetaire tovenaar_het jaar van_vanaf 26 juli 2015

 

Vorige Thema’s op de agenda van de Gezond Verstand Avonden bij Kanexia:

Donderdag 28 mei 2015: Lachworkshop door Marnix Lamers

2015.03.19 BAARN_Marnix Lamers_Lachworkshop_Kanexia

 

Dinsdag 17 februari 2015: Peter Toonen: Van Geld Naar Overvloed

Een nieuwe grote Maya kalender cyclus: van geld naar overvloed
Wij zijn zelf de verandering

Onze tijd van steeds snellere veranderingen blijkt een natuurlijk proces te zijn in de ontwikkeling van onze planeet en ons zonnestelsel; een proces waarin ieder mens een belangrijke rol speelt.
Peter Toonen, laat al jaren zien hoe de oude Maya’s de huidige tijd al meer dan duizend jaar geleden konden waarnemen (voorspellen). Eén van hun kalenders, de lange telling, begon op 11 augustus 3114 v.C. en eindigde 21-12-2012. Deze kalender begint in het jaar dat het oude Egypte is gesticht en omvat de periode die wij ‘de geschiedenis’ noemen. Volgens deze kalender zouden we tegen het eind zo materialistisch worden dat dit denksysteem zou instorten en transformeren naar een geheel nieuwe tijd. Juist in de huidige geld-, energie- en milieu crisis, die in feite een bewustzijnscrisis is, openbaren zich nieuwe kansen.
Duizenden jaren hebben we geleefd in het houvast van een gesloten piramide structuur (met mannen aan de top). We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie: collectieve organisaties waarin ook geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Hoe zou dat er uitzien?
In deze lezing zal Peter met name zijn licht laten schijnen op ons economische en financiële systeem. Wie heeft werkelijk het geld, en dus de macht, in handen, en hoe kunnen wij hier zelf weer vat op krijgen?
Nieuwe vormen van bankieren, investeren en financieren zoals ‘natuurzuiver bankieren’ kunnen een grondslag vormen voor een Nieuwe Aarde, een planeet waar al haar bewoners nog vele eeuwen van kunnen genieten. Een lezing met tips en trucs om de komende jaren te ervaren als een feestje van liefde en overvloed..

GVA_Peter Toonen_17 feb 2015_BAARN

 


 

2014.12.17 BAARN_Joost Niemoller_MH17 De Doofpotdeal

2014-11-19 BAARN_GVA_Ad Broere_een menselijke economie_Kanexia

2014.09.17 BAARN_jannes koetsier_holistische zelfdiagnostiek_gva

2014.06.18 GVA_BAARN_Kanexia_Juglen Zwaan

2014.05.21 Superfoods van eigen bodem_BAARN

2014.04.16_GVA_Vaccinatieschade_Jannes Koetsier_Baarn

Opvoeden in een gestoorde wereld_GVA_Eugenie Ruitenbeek en Jan Nouwen

2014.02.19 BAARN_GVA_FritsvanderBlom_Vet ziek van ziek vet

2014.01.15 GVA_BAARN_Frits van der Blom_Kanexia_Voeding en Fysieke degeneratie

 

let food be thy medicine