Bijeenkomsten Workshop Quantum Healing en Sound door Margreeth van Eersel

Kanexia Baarn

Workshop Quantum Healing & Sound 

door Margreeth van Eersel

zondag 13 maart 2016
NB: Wordt verplaatst naar een nieuwe datum

Iedereen wordt beïnvloed door klank, het gehele leven lang.
Maar met klank kan je ook je lichaam beïnvloeden, je kunt helen met behulp van klank.
In deze workshop ga je dat niet alleen zelf ervaren maar ook zelf leren te doen, op een zeer toegankelijke manier. Het effect hiervan wordt nog eens versterkt door de toegepaste Quantum technieken.
Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Margreeth van Eersel_Kanexia_Workshop Quantum en Sound_maart 2016

 

Margreeth van Eersel is een zeer ervaren Quantum & Sound therapeute en instructeur. Het is niet voor het eerst dat zij bij Kanexia een workshop komt geven en vast en zeker ook niet voor het laatst.
Margreeth is o.a. opgeleid als Quantum Touch instructeur en stemvork/klanktherapeute en deze beide healingtechnieken worden nu gecombineerd in deze bijzondere workshop.

Wonderen ontstaan onder je handen. Dit zal voor alle deelnemers aan de workshop goed zichtbaar worden. Je gaat ervaren wat klank en ademhaling teweeg kunnen brengen. Je gaat werken met klank en kleur, ademhaling en kleur en met stilte.
Margreeth is zelf één van deze wonderen en is dus zeer gemotiveerd om deze techniek verder de wereld in te brengen.

In het kort:
Alles in de wereld bestaat uit trilling, ook ons lichaam in al zijn verschillende onderdelen. Het is vanzelfsprekend dat klank ook een trilling heeft op een specifieke frequentie. Hetzelfde geldt voor kleur.
En combinatie van klank en kleur horen specifiek bij jou of bij je klacht en het is heel makkelijk te achterhalen welke combinatie dit is. Hier gaan we dus mee aan de slag tijdens de workshop. Voor iedereen persoonlijk gaan we dit uitzoeken. Er wordt heel veel geoefend en veel gelachen. Je zult ervaren hoe helend dit is met behulp van de Quantum technieken, zowel voor lichaam als geest.
Aan het einde van de dag weet je met deze technieken te werken en ook hoe je hiermee op afstand kunt behandelen.

Quantum Touch® is een energetische geneeswijze ontwikkeld door Richard Gordon met gebruikmaking van ademhaling- en bewustzijnstechnieken. Het verhoogt je levenskracht en je zelfgenezend vermogen; je bent zelf de healer.
Pijn en ontstekingen kunnen verminderen. Botten, wervels en gewrichten worden “uitgelijnd”, waardoor er minder pijn ervaren wordt, zoals rugpijn, hoofdpijn, RSI, bekkeninstabiliteit en nog veel meer. Deze behandeling is heel geschikt voor volwassenen, kinderen en ook voor dieren. Het is ook  goed te combineren met andere energetische therapieën.

 

Nicola Tesla_Kanexia

 

Sound: In den beginne was het woord…is klank, is trilling.
Klank is een heel oude healingmethode…
De Duitse wetenschapper Ernst Chladni verklaarde rond 1780 hoe je met geluid zichtbare structuren kunt produceren. Hij liet zien hoe de trilling van een viool patronen vormen in het zand. Tegenwoordig worden deze patronen en vormen de ‘Chladni-figuren’ genoemd

 

Margreeth van Eersel is ondermeer een “certified Quantum Touch Instructor”. Zij is echter niet meer aangesloten bij Quantum Touch USA vanwege de zeer hoge kosten die dit met zich meebrengt en die vanzelfsprekend doorberekend moeten worden aan de cliënten. Dit gaat tegen haar eigen principes in omdat zij van mening is dat deze zorg voor iedereen betaalbaar moet zijn.
Voor meer informatie over Margreeth van Eersel:
Kijk op haar website:  inmunay

 

Unan_Workshop Quantum en Sound_Kanexia_maart 2016

 

Praktische informatie:
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum: Tzt volgt een nieuwe datum
Tijdstip: de workshop start om 10.00 uur, met een inloop vanaf 9.30 uur en eindigt rond 17.00 uur
Deelnamekosten: 90 euro, incl.  koffie/thee en lichte versnaperingen
(lunch zelf meenemen)
Aantal deelnemers: max 20
Aanmelden: via de contactpagina.
Na je aanmelding ontvang je de betalingsgegevens en verdere praktische informatie
Route: zie hiertoe de contactpagina

Meer video’s over klank, geluid, trilling en geometrie