Bijeenkomst Dialoog-middag gelijkgestemden in een veranderende wereld met Ellaster

image_thumbnail_007

 

Dialoogmiddag met Ella Ster

Zaterdagmiddag 7 maart 2020
13.30 – 17.00 uur

Update 2 februari: de middag op 7 maart is volgeboekt.

Bijeenkomst gelijkgestemden
in een veranderende wereld

 

 

Deze middagen zijn heel snel volgeboekt.
Wacht dus niet te lang met je aanmelden, wanneer je er deze keer (weer) bij wil zijn.

Voor veel mensen die zich bewust zijn van wat er zich achter de schermen of buiten het fysieke domein in de wereld afspeelt, is het vaak lastig om deze onderwerpen (met hun dierbaren) te delen. Deze onderwerpen worden onterecht afgedaan als ‘zweverig’ of denigrerend weggezet als complottheorieën. Daardoor kan er een gevoel van isolement ontstaan, terwijl er juist de behoefte is om informatie uit te wisselen en het eigen blikveld te verruimen.

Om in alle vrijheid over allerhande onderwerpen die in de alternatieve media ter sprake komen, te kunnen spreken, organiseren we bijeenkomsten voor ‘gelijkgestemden’. Het werkt namelijk heel bevrijdend wanneer men zich niet geremd hoeft te voelen om vrijuit te kunnen praten en bepaalde vragen te stellen, of om onderwerpen en inzichten te delen. Zeker als anderen bereid zijn om te luisteren zonder oordeel. Erbij zijn en alleen luisteren kan uiteraard ook!

Je energie hoog houden tijdens turbulente tijden

Tijdens het ontwakingsproces waar mensen nu collectief doorheen gaan, heeft iedereen een individuele focus op bepaalde onderwerpen die men persoonlijk belangrijk vindt, of waardoor men het meest geraakt wordt. Toch is iedereen zich bewust van de enorme veranderingen die er nu op aarde plaatsvinden.

Deze veranderingen gaan gepaard met verwarring en chaos in de wereld. De gecontroleerde media draaien overuren om deze verwarring te versterken. Gebeurtenissen worden georkestreerd om nog meer chaos te creëren. In de zoektocht om deze gebeurtenissen te kunnen duiden, zijn we aangewezen op ons eigen innerlijk kompas in een wereld waar misleiding hoogtij viert.

Terwijl je zelf een positief beeld over de transitie van de veranderende wereld hoog probeert te houden, is het lastig om deze idealen — met bijbehorende emoties en energie — hoog te houden. Juist daarom kan het belangrijk zijn om je te omringen met mensen die hetgeen er plaatsvindt ook in een groter perspectief kunnen plaatsen. Om zo tips uit te kunnen wisselen en jezelf te laten inspireren hoe anderen met deze veranderingen omgaan. Het helpt je in deze turbulente tijden om bij jezelf te kunnen blijven, en in je kracht te blijven staan, wetende dat je gesteund wordt door gelijkgestemden.

Beter omgaan met veranderingen

De programma’s die we vanaf kinds af aan hebben meegekregen hebben ons dusdanig geprogrammeerd dat de meesten moeite hebben met verandering en vooral streven naar harmonie en stabiliteit. Maar verandering kan alleen ontstaan als het oude plaats maakt voor iets nieuws en dat leidt altijd tot een bepaalde mate van chaos. De harmonie en balans moeten we nu vooral binnen onszelf vinden. Het is daarom een tijd van loslaten van oude overtuigingen, ideeën, dogma’s en open staan voor het nieuwe. Zonder oordeel of ideeën die voortkomen uit oude programma’s en andermans agenda.

Bewustwording en delen van ervaringen

Het heeft vooral met de verruiming van bewustzijn te maken. Aandacht voor het (on)bewuste geeft een betere balans tussen lichaam en geest. En een betere balans tussen het eigen ‘ik’ en het collectieve ‘wij’. Het is een verdiepingsslag die veel mensen op dit moment maken en je dichter bij jezelf brengt. Dit proces kan enerzijds angst oproepen, maar tegelijkertijd ook een enorme voldoening geven.

Bij gelijkgestemden zijn er gemeenschappelijke overeenkomsten waardoor men zich gesteund, (h)erkend, gehoord en gezien voelt. De bijeenkomst wordt door de deelnemers daarom zelf ingevuld, zonder vast format of agenda. Voor iedereen is er ruimte te delen wat er voor jou belangrijk is.

De meeste mensen vinden het spannend om naar een groep onbekende mensen te gaan, maar de sfeer is altijd dusdanig dat iedereen zich veilig en welkom mag voelen. Onze ervaring is dat mensen na afloop altijd met een verrijkt gevoel naar huis gaan.

Bruggenbouwers

Over Ella Ster:
Onder het pseudoniem Ella Ster begon zij  in 2014 met het delen van nieuwsberichten die niet bericht worden door de grote mediakanalen. Begin 2016 is ze een blog gestart voor mensen die op zoek zijn naar de waarheid en alternatieve standpunten.
Veel van wat er achter de schermen plaatsvindt wordt door de reguliere media verborgen gehouden. De daadwerkelijke politieke agenda van de heersende schaduwelite en hun gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid blijven in de mainstream media onbesproken. Ook worden veel historische kunstschatten en geavanceerde technologie voor de mensheid geheim gehouden. Gelukkig zijn er een toenemend aantal klokkenluiders die steeds meer informatie lekken. De artikelen hierover bieden informatie, die helpen om het referentiekader te verbreden. Daardoor kan men zaken in een steeds breder perspectief plaatsen. Het doel is om mensen op deze manier te helpen ontwaken.


Tegelijkertijd belicht zij ook de positieve kijk op de toekomst.
Beide aspecten – zowel de donkere schaduwkant als het zonnige toekomstperspectief – zijn essentieel om een bewustzijnsverandering tot stand te brengen. Deze blog motiveert mensen om daaraan actief deel te nemen, om zo samen toe te werken naar de bevrijding van de planeet en een nieuwe gouden toekomst.
Lees meer over Ella Ster en haar berichten op haar website EllaSter

Deze dialoogmiddag wordt geleid door Ella Ster in samenwerking met Joyce (praktijkuitenthuis.nl/nieuwe-wereld/).
Zij zijn de bruggenbouwers; en in feite zijn we dat bij elke bijeenkomst allemaal met elkaar.


Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via de contactpagina.
Na betaling ben je verzekerd van deelname.

Praktische informatie:

Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum en tijdstip:
Zaterdag 7 maart 2020, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur
NB: Deze middag is volgeboekt!

 

Deelnamekosten: 10 euro, inclusief koffie, thee en gratis parkeren op loopafstand
Aanmelden: van te voren via de contactpagina.
Na je aanmelding ontvang je verdere praktische informatie, zoals ondermeer over de betaling.
NB: geen geld retour wanneer je annuleert binnen 10 dagen voor de start van het event.
Route: zie hiertoe de contactpagina